back to top

VELIKI NEDJELJNI HOROSKOP Еvo šta zvijezde predviđaju za ovu sedmicu

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao: Ulazite u period u kome ćete ostvariti ciljeve koje ranije niste uspevali da realizujete. Ovogodišnji mlad Mjesec u Biku, 8. maja, donosi vam novac preko građevinskih i poslova sa nekretninama, organske poljoprivrede, trgovine antikvitetima, umjetnosti (muzike), mode, dizajna. Krajem nedjelje, dobijate podršku moćnih prijatelja, velikih organizacija ili korporacija

Ljubav: Početkom nedelje, možete se naći u situaciji da pomiješate ljubav sa prijateljstvom ili ćete preko prijatelja upoznati osobu koja će u vama probuditi neobuzdane strasti. Ako imate problema u vezi ili braku, sredinom sedmice, može doći do iznanadnog raskida sa partnerom, ali i isto takvog pomirenja.

Zdravlje: Podložnost infekcijama.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao: Jupiter u vašem znaku polako ulazi u trigon sa retrogradnim Plutonom u polju karijere, donoseći vam povoljne okolnosti u vezi sa inostranstvom. Sve što sada pokrenete, donosiće vam uspjeh i novac narednih godinu dana, bilo da je riječ o projektu, promjeni firme ili radnog mjesta. Od 6. do 8. maja, otvaraju vam se mogućnosti kada je riječ o novim izvorima zarade.

Ljubav: Mlad Mjesec u Biku, nađe se jednom godišnje u vašem znaku, a ove godine, 8. maja, napraviće konjunkciju sa Uranom i Jupiterom, donoseći iznenadni, privremeni prekid ili čak raskid veze. Slobodni Bikovi, krajem perioda, mogu da uđu u burnu romansu sa osobom koja će u njima probuditi neslućene strasti.

Zdravlje: Bol u leđima.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao: Očekuju vas promjene u karijeri ili u okviru radnog mjesta, selidba zbog posla ili odlaska u inostranstvo. Ukoliko aplicirate za posao u IT sektoru, imate velike šanse da dođete do dobrog izvora prihoda. Ako ste dugo čekali na vraćanje nekog duga, dobijanje kredita ili dokumentacije i državljanstva u inostranstvu, situacija se napokon okreće u vašu korist.

Ljubav: U vrijeme mladog Mjeseca u vašem 12. astrološkom polju, koji se dešava jednom godišnje, a ove godine 8. maja, moguć je ulazak u tajnu romansu. Ako ste nedavno izašli iz duge veze ili braka, uspjećete da se sa bivšim partnerom dogovorite u vezi sa zajedničkom imovinom, a ako ste roditelji i vezi sa djecom.

Zdravlje: Cirkulacija. Alergije.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao: Ove nedjelje, predstoje vam promjene u karijeri, prelazak na novi posao ili početak rada na još jednom poslu. Period je povoljan za rad u inostranstvu, posao u stranoj firmi ili onlajn posao. Moći ćete da realizujete mnogo toga što se odnosi na poslovne planove, uključujući upis na fakultet ili stručno usavršavanje. Moguć prekid saradnje sa poslovnim partnerom.

Ljubav: Tokom ovog perioda trebalo bi da povedete računa o tome s kim dijelite vaše ljubavne probleme i dileme, kako ne biste došli u neprijatnu situaciju. Mlad Mjesec u astrološkom polju flerta i iznenađenja, 8. maja, junskim Rakovima donosi ljubav, a zauzetima obnovu tajnu vezu sa osobom koja često putuje.

Zdravlje: Ligamenti. Respiratorni organi.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao Venera se tokom nedjelje približava vašem vladaocu Suncu, simbolu ugleda i uspjeha, u astrološkoj kući karijere, gdje će se 8. maja formirati i mlad Mjesec, što donosi i novac. Aspekti Merkura, vladaoca posla i planova, podstiču vašu ambiciju kada je riječ o saradnji sa strancima, ali budite oprezni, mogući su problemi sa dokumentacijom i mlađom osobom.

Ljubav: Vašem bračnom ili dugogodišnjem partneru, tokom ovog perioda, kreće nabolje na poslu, što će se povoljno odraziti i na vaš zajednički život, mada će on i dalje pokušavati da vam nametne svoje stavove. Slobodnim Lavovima, 9. maja, u nekom klubu, u večernjim satima, može da se udvara mlađa osoba.

Zdravlje: Bol u leđima. Kardiovaskularne tegobe.

DJЕVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao Vaš vladalac Merkur, 6. maja se približava Mjesecu, zbog čega bi trebalo da budete pažljiviji prilikom donošenja odluka o finansijskim potezima. Jupiter ove nedjelje polako ulazi u trigon sa retrogradnim Plutonom, što će povoljno uticati na poslove u vezi sa putovanjima, obrazovanjem izdavaštvom. Dobijate podršku i pomoć i od rođaka vašeg emotivnog partnera.

Ljubav: U vrijeme mladog Mjeseca u Biku (jednom godišnje), 8. maja, na putu, predavanju, seminaru, možete da upoznate harizmatičnu osobu koja vam neće izlaziti iz misli. Konjunkcija Marsa i Neptuna, vladaoca partnerskih odnosa, unosi tenziju u odnos sa bračnim partnerom, naročito ako se radi o nekoj Ribi.

Zdravlje: Podložnost infekcijama.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi ali i novca, ove nedjelje približava se Suncu u astrološkoj kući finansija i rizika, pa budite oprezniji prilikom ulaganja novca u nove projekte. Oko 9. maja, možete da dobijete ponudu za honorarni angažman. U drugoj polovini sedmice, može vam poći za rukom da naplatite neki stari dug ili će vam stići zakasnela isplata.

Ljubav: U vrijeme mladog Mjeseca u Biku, 8. maja, osoba koju poznajete preko posla, ponovo će pokušati da skrene vašu pažnju. Zauzete Vage, ove sedmice, imaju priliku da sa voljenom osobom raščiste neku situaciju koja ih opterećuje duže vreme. Ukoliko i dođe do prekida veze ili raskida, ubrzo sledi pomirenje.

Zdravlje: Podložnost povredama.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao: Planirate velike stvari, jer vaš vladalac retrogradni Pluton pravi trigon sa Jupiterom, simbolom blagostanja i kontakata sa strancima. Sve ono što od početka proljeća niste realizovali, sada će ići lakše, ali budite oprezniji ako ste privatnik. Neko će staviti tačku na privatni biznis ili će promjeniti radno mjesto a moguća je i selidba u inostranstvo.

Ljubav: Tajna romansa sa zauzetom osobom ove nedjelje može biti objelodanjena. Neka neočekivana situacija će vas još više zbližiti s partnerom, ukoliko ste u braku ili dužoj vezi. U vrijeme mladog Mjeseca u kući partnerskih odnosa, 8. maja, možete da se zaljubite u osobu koju ćete upoznati preko prijatelja.

Zdravlje: Alergija.

STRIJЕLAC (23.11 – 21. 12)

Posao Vaš vladalac Jupiter u šestoj astrološkoj kući već počinje da formira trigon sa retrogradnim Plutonom, donoseći vam usjpeh i novac preko intelektualnih i uslužnih djelatnosti, kao i preko rođaka. Konjunkcija Mjeseca i Venere, 7. maja, najavljuje vam uvećanje zarade ako se bavite građevinskim ili poslom sa nekretninama, ili trgovinom poljoprivrednim proizvodima.

Ljubav: Mlad Mjesec u Biku, koji se dešava jednom godišnje, a ove godine 8. maja, donosi vam neočekivanu strastvenu avanturu sa zauzetom osobom. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, 6. maja, možete biti skloni impulsivnim odlukama kada je reč o odluci koja se odnosi na zajednički život sa voljenom osobom.

Zdravlje: Hormonski disbalans.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao: Vaša upornost i istrajnost rijetko ostaju bez rezultata, a ove nedjelje neki događaji mogu da odrede vašu karijeru u narednih godinu dana. Aspekti planeta u Biku, gdje se 8. maja formira i mlad Mjesec, u vaš život donose ljude i situacije koji će uticati na promjenu situacije na radnom mjestu. Novac stiže preko kreativnih i zanimanja u vezi sa sportom, obrazovanjem.

Ljubav: Ove nedjelje, naročito oko 11. maja, očekuju vas konflikti i rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom i članovima porodice. Sredinom sedmice, slobodni Jarčevi, na proslavi, rođendanu ili javnom skupu mogu da upoznaju osobu sa kojom će ući u ozbiljnu vezu. Dobijate poziv za izlazak od Raka.

Zdravlje: Podložnost sportskim povredama.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao Jupiter počinje da obrazuje trigon sa Plutonom u vašem znaku, što označava tek početak velikih životnih promjena na svim poljima. Mada strahujete za finansije, nećete ostati bez novca, jer ćete pronaći dodatni izvor prihoda. Moguća iznenadna selidba ili neplanirana kupovina nekretnine u novogradnji, ali povodete više računa o dokumentaciji, da vas ne bi prevarili.

Ljubav: Sa dolaskom maja, mjeseca ljubavi, i vaša emotivna situacija se stabilizuje, ali postepeno. U vrijeme mladog Mjeseca u astrološkoj kući privatnog života, oko 8. maja, očekuju vas nesporazumi sa voljenom osobom čiji ishod može biti nepredvidiv. Slobodne Vodolije, 9. maja, mogu da upoznaju nekog Blizanca.

Zdravlje: Glavobolja.

RIBЕ (20. 2 – 20. 3)

Posao: Saturn u vašem znaku i dalje vas ograničava, ali više na mentalnom planu, jer ne možete da radite onako kako biste željeli. S druge strane, aspekt vašeg vladaoca Jupitera sa Plutonom, planetom moći i velikog novca, stavlja vas pred velike izazove, sa neplaniranim troškovima. Ipak, uspjećete da mnoge stvari postavite na svoje mjesto, uz pomoć prijatelja i rođaka.

Ljubav: Konjunkcija vašeg vladaoca Neptuna i Marsa, tokom ovog perioda, podstiče strasti. Mlad Mjesec u Biku, 8. maja, donosi zaljubljivanje slobodnim Ribama, na putu, predavanju ili preko interneta, u osobu koja živi u prekookeanskoj zemlji. Roditelji će imati problema sa djecom, zbog neslaganja sa vršnjacima u školi.

BONUS VIDEO:

VELIKI NEDJELJNI HOROSKOP Еvo šta zvijezde predviđaju za ovu sedmicu Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima