Mostarci o slobodnom vremenu za vrijeme pandemije

anketa
Mostarci o slobodnom vremenu za vrijeme pandemije
Foto: Bljesak.info Foto: Bljesak.info

Pandemija korona-virusa zahvatila je i Mostar. Iako situacija vezana za COVID-19 polagano pada u drugi plan provjerili smo kako izolacija utječe na građane i kako provode svoje vrijeme.

,,U izolaciji sam iskoristila vrijeme za čitanje knjiga koje sam duže vrijeme htjela pročitati i gledanje serija koje sam htjela pogledati, ali nisam stizala ranije'', kazala je Marija Prskalo, diplomirani ekonomist.

,,Počeo sam intenzivnije raditi na sebi i izvršavam obveze za posao koje su mi dobro došle u ovom razdoblju. Smatram da nije dobro prenatrpati sebe očekivanjima od ovakve situacije, svatko je podnosi na svoj način'', za Treći.ba ističe Kristian Pandža, predavač Njemačkog jezika.

,,Ispunjavam vrijeme svirajući i baveći se ostalim hobijima za koje nisam imao dovoljno vremena u posljednje vrijeme'', rekao je Ivan Pandža, glazbenik.

,,Provodim što više vremena igrajući PC igre kako bih se vratio u kondiciju koju sam prije imao'', rekao je kroz smijeh Marko Jurić, zaposlenik Stark-a.

,,Za mene je ovo vrijeme bilo dosta stresno i iscrpljujuće, mislim da vam sve govori moje zanimanje'', dodala je Delfina Skender, dr. med., specijalist pedijatar.

Danijela Novaković

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista