Studen Vedran Raguž: Vijeće mladih želim još više približiti mladima

Grad mostar
Studen Vedran Raguž: Vijeće mladih želim još više približiti mladima

Student četvrte godine Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u MostaruVedran Raguž novi je predsjednik Upravnog odbora Vijeća mladih grada Mostara te ističe kako će Vijeće mladih pokušat još više pribiližiti mladima.

"Poboljšat ću naše trenutačne aktivnosti. U vjeću sam aktivan već dvije godine. Mi novoizabrani članovi moramo imati interni sastanak, ali već smo razmijenili mnogo ideja", kazao je Raguž.

Za predsjedavajućeg Skupštine izabran Mirza Lalić, a za tajnika Nedim Lapo.
Upravni odbor čine: Vedran Raguž, Mirza Lalić, Harun Isić, Petra Ćuže, Nedim Hondo i Faris Čolić.

"U prethodnom mandatu bila je čast, ali i velika odgovornost biti na čelu krovne organizacije mladih Grada Mostara. U sljedećem mandatnom periodu obnašat ću dužnost predsjedavajućeg Skupštine, a siguran sam da će vjeće nastaviti realizaciju prepoznatljivih aktivnosti i projekata koji će biti od koristi za cjelokupnu zajednicu, za mlade i nadasve za Grad Mostar i državu BiH", kazao je Mirza Lalić.

Nedim Lapo je istaknuo kako mu je čast i zadovoljstvo obnašati funkciju tajnika. „Velika odgovornost će biti obnašati ovu dužnost i siguran sam da će novoizabrani Upravni odbor nastaviti s praksom realizacije dobrih aktivnosti i projekata. Osnovni cilj jeste dodatno približiti Vijeće mladima Mostara", rekao je Nedim Lapo.

U Nadzorni odbor izabrani su Anđela Zelenika, Mirza Čamo i Josipa Tokić. Na samoj sjednici usvojen je i Izvještaj o radu za prethodnu godinu kojeg je prezentirao bivši predsjednik Mirza Lalić te su uručene i prigodne zahvalnice dosadašnjim članovima Upravnog odbora, kao i najaktivnijoj vanjskoj članici u prethodnom mandatu Petri Ćuže.

Radi se širok raspon aktivnosti, od javnih debata, humanitarnih akcija, rasprava, tribina, eko akcija, raznih sportskih natjecanja i sve ono što bi moglo zanimati mlade.

Ana Kovač / Blagica Leko 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista