U Mostaru održana konferencija Next Thing

spark
U Mostaru održana konferencija Next Thing

Konferencija 'Next Thing' održana je u Hotelu Mostar kako bi se javnosti približile i objasnile najveće novosti u IT industriji te kako bi nakon konferencije znali što je ''next thing'' u tech i startup svijetu.

Konferencija je održana od strane SPARK-a i grada Mostara. Na događaju je sudjelovalo preko 250 startupa, investitora, stručnjaka, inovatora i predstavnika IT firmi. Tema je također bila budućnost startupa i investicija, pametnih gradova, umjetne inteligencije i slično. Na konferenciji se raspravljalo o poduzetništvu, marketingu, prodaji, menadžmentu, lidershipu, inovaciji i kulturu.

Otvorena je govorom Slavka Fodora i teme ''Have a mission and mean it''. Fodor je prepričao svoje životno putovanje te kako je raditi za ''Facebook'' i praviti svoju videoigru. Osim Fodora gosti ove konferencije bili su Marin Trošelj, Bruno Omerović, Dražan Planinić, Ladislav Jurić, Darko Bilandžić te Mario Vučak.

Na samom kraju konferencije navedeni su koraci za buduće polaznike u BiH ( SPARK, INTERA, UNDP, Mozaik) te je također proglašen pobjednik Next Startupa x BETAPITCH-a.

Matea Stojanović

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista