U studentskom domu Dompes u Mostaru održan turnir stolnog tenisa

Kuća kruha i duha
U studentskom domu Dompes u Mostaru održan turnir stolnog tenisa

U studentskom domu „Dompes-kuća kruha i duha“ u Mostaru održan je turnir stolnog tenisa. Do polufinala su stigle dvije studentice, Karolina i Tea te dva studenta, Marcel i Ivan. Pobjedu je na kraju odnio Ivan, student četvrte godine prava, koji je igrao protiv Karoline, studentice prve godine njemčkog i talijanskog jezika.
„Prije svega, zahvaljujem se kolegici Andrei na samoj organizaciji te svim ostalim koji su sudjelovali u turniru. Mogu reći kako mi je drago što boravim u „Dompesu-kuća kruha i duha“ i što mogu biti dio ovakvih događaja“, rekao je Ivan.

Uz napetost koja vlada ovih dana zbog priprema za ispitne rokove, studenti koji borave u studentskom domu „Dompes-kuća kruha i duha“ odlučili su svoje brige olakšati uz igru i druženje.

Okolnosti u kojima se trenutno nalazimo i zbog epidemioloških mjera odlučeno je da organizirani turnir bude samo među 'stanarima'.

Odazvali su se studenti raznih smjerova sa Sveučilišta u Mostaru. Sudjelovalo je njih 16, koji su bili aktivno zainteresirani za igru, a podjednak je bio interes muškaraca i žena. Cijeli turnir je bio napet i neizvjestan te su svi  nastojali biti što bolji.

Nakon dodjele nagrade pobjedniku, bilo je organizirano zajedničko druženje uz razgovor, smijeh i glazbu.

Andrea Pocrnja
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista