Zabava i dobro raspoloženje u mostarskom Winterwillu

Advent u Mostaru
Zabava i dobro raspoloženje u mostarskom Winterwillu

Grad Mostar je i ove godine organizirao Zimski grad Winterville by Coca Cola i doček Nove godine na otvorenom.

Winterville by Coca Cola je ove godine sastavljen iz više programskih dijelova i smješten na više lokacija. Kućice sa zanimljivom ponudom suvenira, rukotvorina, tradicionalnih proizvoda, ali i najrazličitijih gastronomskih delicija postavljene su od Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače do Trga Musala.

“Što se tiče Adventa ispred Kosače, mislim da su mogli to puno, puno bolje i da uopće nisu ni okitili bor, a ne nešto više”, rekla je Mia Petković, studentica Filozofskog fakulteta te dodala da bi Zimski grad trebao biti bolji nego prije, jer prošle godine nije bilo toliko zanimljivih stvari.

Program je koncipiran tako da ponudi svim kategorijama stanovništva više zabavnih sadržaja, ali će najviše zabave biti za djecu. Gradski park Zrinjevac bit će ukrašen kao nikada ranije, a u središtu svega nalazit će se klizalište koje će privući posjetitelje.

Doček Nove godine je planiran uz glazbu Gustafa, Hladnog piva i grupe Twist, a slavlje se nastavlja i sljedeći dan uz grupu Crvena jabuka i mostarskim Big Bendom.

“Što se tiče Adventa prošle godine, mislim da je bilo okej, a ove godine iako su mnogi građani očekivali da će biti nešto bolje, ipak je nešto lošija situacija zbog negativnih komentara da se kasno otvara i da će jako malo trajati, jer se trebao davno otvoriti kao u ostalim normalnim gradovima”, izjavio je Antonio Katić, student politologije.

Winterville by Coca Cola će sve do 9. siječnja biti prepun zabave, dobrog raspoloženja i ukusnih delicija.

Renata Nosić / Franka Ipša

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista