Nakon zime je potrebno pripremiti kožu za proljeće

transformacija
Nakon zime je potrebno pripremiti kožu za proljeće

Nakon mjeseci lošega vremena, niskih temperatura i boravka u zagrijanim prostorijama našoj koži je potrebna transformacija. Kako se oslobađamo slojeva odjeće, tako se moramo osloboditi nakupina i tragova zime na našoj koži, a posebno koži lica.

Pitanje se postavlja, koje proizvode koristiti da bi koža dobila na svježini?

Bilo da se radi o suhoj, masnoj ili mješovitoj koži najprije je potrebno podvrgnuti se kozmetičkom tretmanu koji će efikasno, bezbolno i dubinski obnoviti i očistiti kožu svih nakupina teških slojeva šminke i neprimjerenih zimskih uvjeta. Tretman koji bih preporučila kao polaznu točku obnove kože lica je ultrazvučna špatula. Bez kemijskih proizvoda uklanja mrtve stanice, aktivira cirkulaciju lica stimulirajući proizvodnju kolagena. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, koža je obnovljena, blistava i svježa.

Zašto je ovaj tretman od iznimne važnosti? Jer se koža oslobađa i pripremljena je apsorbirati sve ono što nanosimo kao dio dnevne ili noćne njege. Na ovaj način proizvodi za njegu ne ostaju na površini kože nego su u mogućnosti doprijeti duboko ispod površine.

Na zdravoj i njegovanoj koži svaka šminka će izgledati lijepo, a za proljeće koristite laganije teksture i ukoliko se izlažete suncu svakako birajte proizvode koji sadrže zaštitni faktor.

Marija Ivanković

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista