Stand up komedija „J ti ovo sve“ održana u Mostaru

OKC ABRAŠEVIĆ
Stand up komedija „J ti ovo sve“ održana u Mostaru

„J ti ovo sve“, stand up je komedija banjalučkog stand up komičara Dušana Jokića, koja je održana u Omladinskom kulturnom centru Abrašević u Mostaru.

Dušan Jokić svojim smislom za humor, dotiče se mnogo tema, što iz privatnog života, političkog, međuljudskim odnosima, malim plaćama te velikim računima.

Jokić je istaknuo kako je za dobrog komičara potreban uz talent i stalna nagradnja u vidu obrazovanja, malo hrabrosti i strpljenje. “Da bi se smislila dobra šala, čovjek mora biti načitan i imati znanja iz opće kulture. Potrebno je da je u tijeku trenutnih događanja i da ima vještinu da uvijek situaciju okreće u svoju korist. Ako neka šala koja je tebi dobra ne prolazi dobro među publikom, komičar mora vješto i neprimjetno preći na drugu temu ili šalu koja će im se dopasti”, objasnio je Jokić.

Ono što bi volio i čemu se nada je da će doći normalno vrijeme gdje će ljudi živjeti finim životima bez previše luksuza ali i bez straha i brige hoće li će sutra biti plaća, hoće li otac imati novca za školovanje djece, za doktora. „Nadam se da će doći vrijeme u kojem će mladi na zapad ići samo turistički“, kazao je Jokić.

Anđela Miljko / Sara Radić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista