Tvoj drugi život počinje kad shvatiš da imaš samo jedan – Raphaelle Giordano – mali vodič ka sreći

Preporuka za čitanje
Tvoj drugi život počinje kad shvatiš da imaš samo jedan – Raphaelle Giordano – mali vodič ka sreći

Nedostatak motivacije, kronično neraspoloženje, gubitak interesa i osjećaja, nesposobnost za osjećaj sreće unatoč obilju materijalnih dobara, bezvoljnost, umor. Sve su to simptomi „akutnog rutinitisa“, ali kako se  liječi? Želite li saznati  kako se Camille, tridesetosmogodišnja Parižanka dočepala putovnice za novi život? 

Camille ima sve što može poželjeti- muža, sina, posao. Može se reći da ima sve uvijete da ima sretan i zadovoljan život. No, Camille jednostavno nije sretna. Posao koji radi je ne ispunjava, s mužem više ne dijeli strast i uzbuđenje kao na početku braka, pa se sada njihov odnos sveo na mlaku nježnost, a vatru s početka zamijenio je odnos prijateljstva. U mentalnom stanju jada, bijesa i nezadovoljstva Camille doživljava prometnu nesreću i traži pomoć u obližnjoj kući. Vrata joj otvara Claude, stručnjak za njezino stanje jada i nemira. Isprvo malo skeptična, Camille je prilično iznenađena kada je Claude malim koracima vodi prema promjeni. Njegovi načini za nju su neobični ali kako vrijeme prolazi uočava da su i učinkoviti.

„Ovaj šarmantni roman je savršen za sve one koji se osjećaju kao da ne žive život kakvim bi trebali živjeti. Plus, kada završite s čitanjem možete promatrati naslovnicu koja je onaj motivacijski poster koji vaš stol treba "- Hello Giggles.

Raphaelle Giordano je spisateljica, umjetnica i stručnjakinja za osobni razvoj. Od rođenja živi u Parizu, a podučava  komunikacije i tehnike upravljanja stresom.

Renata Nosić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista