Usred pustinje sagradio pistu za NLO

ARGENTINA
Usred pustinje sagradio pistu za NLO

Jedan Švicarac sagradio fascinantnu “pistu za NLO” usred pustinje u Argentini i tvrdi da su mu izvanzemaljci rekli da to učini, piše Večernji list.

Riječ je o formaciji sačinjenoj od bijelog i smeđeg kamenja u obliku zvijezde pod nazivom ovniport, a nalazi se u gradiću Cachi u provinciji Salta, piše Daily Mail.

Autor je Werner Jaisli, koji je došao na to područje tražeći izvanzemaljce. Tvrdi da je nakon dolaska u Argentinu od njih primio telepatsku poruku da trebaju mjesto za slijetanje na Zemlju.

– Sletjeli su oko 100 metara iznad naših glava i na nas projektirali zraku svjetlosti – rekao je Jaisli za El Tribuno. – Telepatski su mi naredili da sagradim zračnu luku – dodao je. Veliku zvijezdu s 36 vrhova promjera 48 metara Jaisli je sagradio 2008. godine. Napravio je i manju zvijezdu, a radove je dovršio 2012. godine. Nedugo nakon izgradnje mještani su prestali viđati Jaislija, koji je imao dugu bradu i često je nosio druidsku odjeću. Neki su se šalili da su ga možda oteli izvanzemaljci, no vjeruje se da je zapravo otišao u Boliviju ili da se vratio u Švicarsku.

HMS

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista