back to top

Zoran Milanović će biti SDP-ov kandidat za premijera

TNT RADIO

Predsjednik Republike Zoran Milanović objavio je da će umjesto predsjednika SDP-a Peđe Grbina biti kandidat SDP-a za predsjednika Vlade na parlamentarnim izborima koji su sazvani za 17. travnja.

Ja na ovim izborima neću biti kandidat SDP-a za predsjednika Vlade, dopustite da pozdravim Zorana Milanovića, nositelja SDP-ove liste u 1. izbornoj jedinici i uskoro predsjednika Vlade, izjavio je Peđa Grbin na konferenciji za novinare na kojoj se nenajavljen pojavio i Milanović.

Kako se neslužbeno doznaje, uskoro će dat ostavku na mjesto predsjednika.

“U životima svakoga od nas postoji trenuci u kojima treba izaći iz zone komfora, treba prestati biti normalo i uobičajeno i taj je čas kucnuo na moja vrata nametom stanovitog Turudića”, pojasnio je Milanović razloge svoje kandidature. “To je kanta koja je prelila septičku jamu svih nečistoća koje guše našu zemlju već godinama”, rekao je i dodao da svi legalni, legitimni, pristojni i manje pristojni pokušaji da se to spriječi su završili “zulumom, bezakonjem”.

“Došlo je vrijeme da se konji sedlaju”, dodao je.

“Okupit ćemo većinu za vladu nacionalnog spasa”, rekao je.

“Obećajem kao i nekoć odlučnu i čistu vlast”, rekao je. “Lopove, ugnjetače i njihove pomagače izbacit ćemo i zapriječit ćemo im povratak, ovog puta na dugo”, kazao je. “Sa mnom znate na čemu ste”, dodao je. “Sve čestite ljude i stranke pozivam na okupljanje”, rekao je. “Rijeke pravde dolaze. Izlit će se u proljeće”, rekao je.

Post Zoran Milanović će biti SDP-ov kandidat za premijera je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima