Zvijezde otkrivaju da li ste beznadežni romantičar

Iako vatreni znakovi mogu skakati iz jedne avanture u drugu nevjerovatnom brzinom, taj znak je na glasu kao beznadežni romantičar.

Bik

Iza grube spoljašnosti i unutrašnjosti koja ne trpi igrice, bik uvijek sanjari o romantici. Ovo je horoskopski znak kojim vlada Venera – planeta ljubavi i ljepote, što znači da bika privlače sve ljepše stvari u životu, a romantika je jedna od njih. Ako ste u vezi s bikom, obasuće vas poklonima, ušuškati vas u udobnost svog doma i često će vas masirati da se potpuno oslobodite stresa. Ipak, nijedan znak nije senzualniji od bika, piše StyleCaster.

Lav

Možda niste očekivali lava na popisu najromantičnijih znakova horoskopa. Pod vladavinom Sunca, lav najviše voli da obasipa osobu koju voli dobrom energijom i pozitivnim vibracijama. Bilo da vas hvale ili inspirišu da se izrazite, lav će vas uvijek podsticati da prigrlite svoju romantičnu stranu. Ako ste u vezi s lavom, pripremite se na grandiozno iskazivanje privrženosti zbog kojeg će svi biti ljubomorni na vašu vezu.

Vaga

Vage najviše od svega vole proces udvaranja i zaljubljivanja dan po dan. Zapravo, ako su predugo same, počeće da se osjećaju nervozno. Kada su na dejtu, one dominiraju odnosom jer niko ne razumije pravila ljubavne igre bolje od njih. Pod vladavinom Venere, ovaj horoskopski znak teži iskricama koje vrcaju kada se dvoje ljudi nevjerovatno zaljubi jedno u drugo. Vage su prirodne kokete koje uvijek imaju “malu crnu knjižicu”, ali kad su zaljubljene – stvarno su odane i privržene.

Ribe

Nijedan horoskopski znak nije tako opsjednut romantikom kao ribe. Uostalom, ribe su sinonim za maštanje i alternativnu stvarnost, a cijela poenta romantike je učiniti život čarobnijim. Ako ste u vezi s ribom, naviknite se na slatke romantične porukice, preduga maženja i razgovore o osjećanjima. One se ne boje da povremeno odlutaju iz stvarnog svijeta, a kada je riba zaljubljena u vas, stvarnost vam se čini mnogo podnošljivijom.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima