Filozofski fakultet pobjednik SML-a

Sveučilišna malonogometna liga
Filozofski fakultet pobjednik SML-a
Foto: treci.ba Foto: treci.ba

Filozofski fakultet najbolja je ekipa Sveučilišta u Mostaru nakon što je u finalnoj utakmici pobijedila ekipu Pravnog fakulteta rezultatom 6:3.

Sjajna utakmica u kojoj je ekipa Filozofskog fakulteta imala nadmoć kako u fizičkom tako i u taktičkom smislu. Filozofi su poveli već u desetoj minuti susreta kada je mrežu Pravnika zatresao Veselko Vištica. Nakon samo pet minuta kreće predstava najboljeg igrača lige, Ivana Perića koji u prvom poluvremenu zabija dva pogotka. Filozofi, vođeni Mihovilom Šutalom, koji je postigao hatrick dolaze do prednosti od 6:0. Autogolom Petra Solde Pravnici dolaze do prvog pogotka što ih je aktiviralo u nastavku utakmice, kada za konačni rezultat 6:3 pogađa Marin Sesar i smanjuje prednost Filozofa.

Igrač Filozofskog fakulteta Matej Marević nije krio oduševljenje prvim mjestom.

„Svi su nas prerano otpisali, ali mi smo od prvog dana vjerovali da možemo biti prvi“, rekao je Marević i najavio obranu titule.

Dragan Edi Marić iz ekipe Pravnog fakulteta rekao je kako je cijela ekipa razočarana, ali je naglasio kako vjeruje u svoju ekipu i da će sljedeće godine opet igrati finale.

Treće mjesto osvojila je ekipa FSRE-a pobjedom nad ekipom Građevinskog fakulteta rezultatom 5:3. Građevinski fakultet dva puta je imao vodstvo, ali njihovu sudbinu zapečatio je Marko Čuljak sa četri pogotka te s jednim pogotkom mu se pridružio Marko Sesar.

„Ponosan sam na svoju ekipu i na ono što je pokazala na terenu“, kazao je igrač FSRE-a Zdravko Grubešić.

Nakon finalne utakmice upriličena je dodjela pehara i zahvalnica onima koji su pridonijeli organizaciji Sveučilišne malonogometne lige.

Najboljim igračem lige proglašen je Ivan Perić (FF).

Najbolji golman lige je Mateo Miočević (PF).

Najbolji strijelac lige je Marko Čuljak (FSRE) sa postignutih 20 pogotaka.

Dragica Andrić/Jelena Pervan

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista