Info dan E4U – projekt za studente BiH

EKONOMSKI FAKULTET
Info dan E4U – projekt za studente BiH

U okviru projekta „E4U“ veleposlanik Europske unije u BiH NJ. E. Lars-Gunnar Wigemark razgovarat će sa studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Ekonomskog fakulteta Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u srijedu 13. prosinca s početkom u 10:00 u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Ovo je šesti info dan u okviru EUSR projekta „Outreach to Undergraduate Student – EU for You – E4U“ pod sloganom „Upalimo svjetlo za mladost BiH“.

Cilj info dana je upoznati sve studente, ali i druge zainteresirane, s aktivnostima koje se provode u okviru projekta „E4U“. Ovo će biti jedinstvena prilika da mladi ljudi porazgovaraju s veleposlanikom Wigemarkom o izazovima s kojima se susreću po pitanju radnog iskustva, volontiranja, prilika koje njihovo okruženje pruža, njihovom viđenju Europske unije, kao i o drugim društveno-gospodarskim pitanjima.

Ured predstavnika Europske unije u Bosni i Hercegovini drugu godinu zaredom provodi projekt ‘E4U’ namijenjen studentima iz cijele Bosne i Hercegovine. U okviru ovog projekta studenti preddiplomskih studija s javnih sveučilišta/fakulteta iz BiH uz pomoć svojih akademskih mentora i eksperata na projektu, rade na izradi javnih kampanja koje odražavaju percepciju mladih o socio-ekonomskim reformama, posebno u području obrazovanja, zapošljavanja i poduzetništva. Projekt će trajati do proljeća 2018. godine kad će biti proglašena najbolja studentska kampanja, a pobjednički tim osvaja studijsko putovanje u Brisel.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C