Postani dio velikog studentskog projekta

MOSTIMUN 2018.
Postani dio velikog studentskog projekta

Otvoren je aplikacijski proces za delegate za jedan od najvećih studentskih projekata u Bosni i Hercegovini, MOSTIMUN 2018.

Ove godine MOSTIMUN obilježava deset godina postojanja projekta. MOSTIMUN je konferencija koja ugošćuje više od 100 studenata/ica iz više od 15 zemalja, koji pokazuju ogromno zanimanje za sudjelovanje na konferenciji te time stječu širok raspon vještina, od korištenja engleskog jezika, razvijanja argumentacije, debatiranja. govorničkih sposobnosti i još mnogo toga. Također,sudionici će dobiti certifikat UN-a, upoznati mnogo ljudi, sklopiti nova prijateljstva, a očekuju ih i odlične zabave u noćnim klubovima u Mostaru.

Projekt već deset godina organiziraju  studenti/ce Sveučilišta u Mostaru i Univerziteta  „Džemal Bijedić“ u Mostaru, kako bi predstavili Mostar, ali i Bosnu i Hercegovinu u pravome svjetlu.

Funkciju delegata čine studentice i studenti od 18-25 godina, kao i srednjoškolci. MOSTIMUN je simulacija rada UN-a, tako da će delegati biti podijeljeni u četiri vijeća, gdje svaka osoba predstavlja stav jedne države, imajući po dvije teme o kojima razgovaraju i nude riješenja o gorućim pitanjima, aktualnim problemima i sl.

Konferencija sama po sebi ima velik značaj, ne samo za grad Mostar i BiH, nego je i prepoznatog međunarodnog značaja.

Obzirom na zajedničku suradnju Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru i Sveučilišta u Mostaru, konferencija se premješta između dva sveučilišta te se ove godine održava na Univerzitetu.

Poziv je otvoren do 4. ožujka 2018. godine. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web linka.
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C