Unaprjeđena suradnja Filozofskog fakulteta i odgojno-obrazovnih ustanova HNŽ-a

Stručno usavršavanje
Unaprjeđena suradnja Filozofskog fakulteta i odgojno-obrazovnih ustanova HNŽ-a

Tematska sjednica o unaprjeđenju suradnje Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i odgojno-obrazovnih ustanova na području Hercegovačko-neretvanske županije održana je na Filozofskom fakultetu.

Tijekom sjednice definirani su zaključci koji se odnose na poboljšanje pedagoško-metodičke prakse u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama.

Druga točka dnevnog reda bila je predstavljanje programa cjeloživotnog obrazovanja Filozofskog fakulteta, Upravljanje i vođenje odgojno-obrazovne ustanove namijenjenog za ravnatelje i one koji to žele postati s ciljem osnaživanja kompetencija u procesu upravljanja i vođenja odgojno-obrazovne ustanove.

Drugi program je Stručno usavršavanje u području arhiva, knjižnica i muzeja za djelatnike bez osnovnoga stručnog (knjižničnog, arhivističkog i muzeološkog) obrazovanja.

Natječaj i početak predavanja za navedene programe predviđen je za početak iduće akademske godine.

Tematska sjednica je održana na inicijativu dekana Filozofskog fakulteta prof. dr. sc. Ivice Musića, prodekana za nastavu doc. dr. sc. Marka Odaka, koordinatora za pedagoško-metodičku praksu i druge oblike praktičnoga rada doc. dr. sc. Ivice Glibušića te dijela ravnatelja osnovnih i srednjih škola. Zbog svoje važnosti održana je u proširenom sastavu kako bi se dobila što cjelovitija slika u raspravi.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista