Uprava Filozofskog fakulteta čestitala studentima na ostvarenom uspjehu u SML

izvannastavne aktivnosti
Uprava Filozofskog fakulteta čestitala studentima na ostvarenom uspjehu u SML

Menadžment Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru na čelu s dekanom prof. dr. sc. Ivicom Musićem primio je studentice i studente Filozofskog fakulteta koji su se natjecali u Sveučilišnoj malonogometnoj ligi koju organizira Studentski zbor SUM-a. Uprava im je čestitala na postignutom uspjehu i uručila poklon bon kao znak obzirnosti i poticanja bavljenja sportom.

Dekan Musić je istaknuo kako će Filozofski fakultet nastaviti podupirati izvannastavne aktivnosti koje su sastavni dio akademskog života kojim se podiže kvaliteta studiranja.

Ženska malonogometna ekipa je osvojila drugo mjesto, a u finalu su izgubili od ekipe s Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, dok je muška ekipa osvojila prvo mjesto svladavši u finalu ekipu Pravnog fakulteta.

Osim poticanja studenata na aktivno bavljenje sportom i na uključivanje u sveučilišna sportska natjecanja na ovaj način se širi pozitivna svijest i edukacija o važnosti redovitog tjelesnog vježbanja, psihofizičkog razvoja mladih ljudi te o razvijanju natjecateljskog duha i očuvanja zdravlja.

Ženska malonogometna ekipa koja je osvojila drugo mjesto svoj pehar poklonila je Filozofskom fakultetu. 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista