Završeno četvrto kolo Sveučilišne malonogometne lige

sum
Završeno četvrto kolo Sveučilišne malonogometne lige

Završeno je četvro kolo Sveučilišne malonogometne lige (SML). Prvu utakmicu odigrao je Filozofski fakultet (FF) protiv Medicinskog (MF), utakmica je završena s izjednačenim rezultatom 2 : 2.

Utakmica između Fakulteta zradvstenih studija (FZS) i Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti (FPMOZ) završila u korist FPMOZ-a koji je pobijedio sa pet golova razlike - 3 : 8. U zadnjem susretu prvog dijela četvrtog kola su igrali Građevinski fakultet (GF) i Ekonomski falkutet (EF), utakmica je završila izjednačenim rezultatom 3 : 3.

U preostalim susretima sastali su se Studenski zbor (SZ) i Studenski centar (SC), utakmica je završila rezultatom 4 : 4. Farmaceutski fakultet (FARF) je izgubio protiv Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike (FSRE) pet golova rezultatom 0 : 5. U zadnjem susretu četvrtog kola susreli su se Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet (APTF) protiv Pravnog fakulteta (PF), utakmica je bila izjenačena do posljednjih minuta gdje su odvjetnici postigli dva gola razlike i pobijedili su s 4 : 2.

Lista strijelaca:
1. Marin Sesar (PF) 11 golova
2. Benjamin Vladić (FZS) 7 golova
    Nikola Matijević (SZ) 7 golova
3. Marko Jukić (SZ) 6 golova

Azra Isić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista