Od ranog jutra na Doljanima čekanje sat vremena

GUŽVE ZA VIKEND
Od ranog jutra na Doljanima čekanje sat vremena

Zbog visokih dnevnih temperatura zraka, iz BiHAMKA-a upozoravaju na vozače da izbjegavaju vožnje na duže relacije tijekom dana, a ukoliko ipak putuju preporučuje se da prave češće pauze.

Na autocesti A1 na dionici Visoko-Dobrinje izvode se radovi na sanaciji dilatacionih naprava na mostu M6 zbog čega se promet preusmjerava iz vozne u preticajnu traku i obratno. Skreće se pažnja i na dionicu Podlugovi-Visoko, gdje se danas izvode radovi na redovitom održavanju. Pozivaju se vozači da prilagode vožnju najavljenim radovima.

Danas i sutra, zbog održavanja kulturne manifestacije (XIV Festival folklornog stvaralaštva BiH), na magistralnoj cesti M14 Bosanska Krupa-Bosanski Novi u mjestu Bosanska Otoka dolazit će do obustava prometa od 19.00 do 19.30 sati.

Prema informacijama prikupljenim od Granične policije BiH na graničnom prijelazu Doljani na izlazu iz BiH čeka se do sat vremena, a na graničnom prijelazu Gabela Polje od 20 do 30 minuta. Na ostalim prijelazima zadržavanja nisu duža od 15 minuta. GP Gabela Polje je privremeno otvoren kao međunarodni granični prijelaz (do 01.10.). Zbog radova u Hrvatskoj na snazi je zabrana prometa za teretna motorna vozila na GP Brčko-Gunja.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista