Stigao još jedan novitet za sve obožavatelje Instagram

FOTOGRAFIJA
Stigao još jedan novitet za sve obožavatelje Instagram

U svijetu u kojem ste doslovce „zalijepljeni“ na svoje, ali i tuđe feedove različitih društvenih mreža teško da možete povjerovati da biste mogli uvesti neku inovaciju kojom biste mogli biti još oduševljeniji, ali i u društvu još popularniji. No, nećete vjerovati, postoji baš takav gadget i u svijetu ga već obožavaju.

I dok ste još do nedavno kao jedinu zanimaciju i glavni zadatak kada je riječ o dodavanju fotografija na feed, njegovali i pazili tek na svaki detalj, sada biste tu „pažnju“ mogli ustostručiti. Naime, veliku popularnost u svijetu uživa IVY Mini Photo Printer tvrtke Canon kojega već imaju mnogi obožavatelji ove društvene mreže. Riječ je o malenom džepnom pisaču koji možete koristiti za izradu vaših dragocjenih trenutaka koje ste zabilježili u pokretu.

Dolazi u tri boje rose gold, green mint i slate gray, a korisnicima omogućuje 2 × 3 format fotografije i naljepnice iliti stickere koji izlaze izravno iz njihovih fotoaparata odnosno s feeda društvenih mreža. Važno je samo dodatno instalirati aplikaciju Canon Mini Print. Naravno, aplikacija vam nudi i dodatne prilagodbe fotografija koje se skrivaju u cijelom nizu kreativnih filtera, okvira i naljepnica, a za one koji vole kolaže, tu je i ugrađeni predložak.

Ovaj maleni, a nadasve praktični gadget pomoći će vam da imate, odmah i sada, „fizičku“ fotografiju koju možete nekom pokloniti ili ju kao uspomenu na važan trenutak, odložiti ispod magnetića na vratima vašeg hladnjaka. Tako vam baš ti važni trenuci neće nestati, ako primjerice izgubite mobitel ili zaboravite lozinku za ulazak na svoj profil neke od društvenih mreža. Cijena pisača je 130 američkih dolara. 

 

fashion.hr

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista