Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

SOK Mostar svladao ŽOK Igman

odbojka
SOK Mostar svladao ŽOK Igman

SOK Mostar je u četvrtom kolu Super lige federacije svladao ŽOK Igman u Superligi FBiH sa 3:1 u setovima na gostovanju u Sarajevskoj Ilidži.

“Utakmica je bila jako teška zbog naših grešaka koje smo si dopustile, a nismo smjele. Bile smo bolje u svim segmentima igre, no koncentracija nam nije bila baš na visokoj razini. Ipak, dobro smo to riješile i utakmicu dobile u našu korist”, kazala je Sandra Brekalo.

Prvi set SOK Mostar je riješio u svoju korist s 25:16, a u drugom je bilo 26:24.Najviše neizvjesnosti ponudio je treći set koje su osvojile domaće odbojkašice s 30:28. SOK Mostar nije dopustio iznenađenje u četvrtom setu te je isti osvojio s 25:17, za konačnu pobjedu 3:1 u setovima.

SOK Mostar je sada na prvom mjestu na tablici i prestigao je Novi grad koji je do sada bio vodeći. Velike su mogućnosti da tu i ostane i izbori Premier ligu.

Nikolina Šimunović/ Ilijana Lovrić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.