Stigao novi smartfon iz Huaweija

y6 2018
Stigao novi smartfon iz Huaweija

Novi Huawei Y6 2018 sadrži brojne igre, dvostruki Bluetooth, podržava snimke zaslona s tri prsta, podijeljeni i mini zaslon te otključavanje prepoznavanjem lica.

Dostupan je u crnoj, plavoj i zlatnoj boji, a kombinira HD i Huawei FullView zaslon i omogućuje jednostavno otključavanje. Uz ove pogodnosti, dostupna je i bljeskalica za automatsko osvjetljavanje kao i EMUI 8.0, a vijek trajanja baterije je dug, prenosi Tportal.hr.

Iz Huaweia tvrde kako novi telefon ima 5.7 inčni HD + Huawei FullView zaslon i podržava zvuk jačine do 88 dB, što je mnogo glasnije od prosječnog telefona. Postoji i opcija HOTA (HUAWEI Over The Air) koja pretvara uređaj u pravu mini karaoke zabavu.

Tu je i opcija grupne glazbe koja omogućava spajanje osam mobilnih telefona u zvučnike 5.1 surround zvuka. Ovaj model podržava Histen tehnologiju na tri načina - blizu (zvučnik unutar slušalice), naprijed (efekt kazališnog prostora) te prednji (efekt koncerta) koji zajedno čine 3D zvuk.

Ovaj smartfon omogućava otključavanje licem pomoću algoritma, a kamera ima 5 MP i bljeskalicu za automatsko osvjetljavanje te stražnji fotoaparat od 13 MP.

Kristina Gadže

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista