Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Pet savjeta Oprahe Winfrey za sretniji život

Omiljeno televizijsko lice
Pet savjeta Oprahe Winfrey za sretniji život

Oprah Winfrey je osoba koja je oblikovala talk show format, omiljeno televizijsko lice milijuna ljudi širom planete.

Njen marljivi rad i istančane socijalne vještine dovele su je u poziciju da mnogi vjeruju u ono što kaže, pa makar možda i ne bili suglasni s tim.

Oprah je poznata po tome da često dijeli savjete o raznim temama, a najčešće one u vezi sa samopoštovanjem i željom da se živi skladniji i sretniji život.

Upravo je o toj temi govorila za američko izdanje časopisa Vogue.

Slavna voditeljica izdvojila je pet jednostavnih pravila kojih se ona svakodnevno pridržava i koja, kako kaže, uvijek iznova pozitivno utječu na njen život.

Ključ je u balansu

Mogu jesti sve što poželim, ali ne moram sve što poželim da jedem istovremeno. To je čitava filozofija života - možeš dobiti sve, ali ne odjednom, poručila je Oprah.

Odustajanje od zadanih normi ljepote

Dani u kojima sam bila opsjednuta time koliko sam mršava su davno prošli, kao i dani u kojima sam željela da dostignem neki standard kada je u pitanju fizički izgled. Sada sam sebi najljepša kad se dobro osjećam.

Pronalazak vremena za sebe

Uvijek pronađem način da barem jednom tijekom dana budem sama sa sobom. Ako pričamo o idealnom scenariju, na raspolaganju ću ujutro imati 20 minuta za sebe, a onda još i 20 minuta uvečer.

Jutra obilježena zahvalnošću

Nikad ne navijam alarm, ne vjerujem u njega i smeta mi. Umjesto toga, sama se budim oko šest sati, budući da su i moji psi navikli na takav raspored. Prva misao nakon buđenja svakog dana glasi ovako nekako: "Živa sam. Hvala!"

Život u sadašnjosti

Udahnite, izdahnite i podsjetite se da je upravo ovaj trenutak jedini koji imate i jedini za koji znate - podsjetila je Oprah Winfrey na nešto što većina nas, koliko god da je važno, najčešće zaboravlja.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.