back to top

4 HOROSKOPSKA ZNAKA OSVAJAJU JEDNIM POGLEDOM

Lav

Žene rođene u ovom znaku znaju da cijene sebe. Imaju poseban šarm i prirodni su vođe sa jakim osjećajem samopouzdanja i harizme, a njihove oči odražavaju njihovu kraljevsku prirodu. Smjele i izražajne, oči Lava privlače pažnju gdje god da se pojave. Njihov pogled je vatren i intenzivan, odiše strašću i odlučnošću. Četo u boji ćilibara ili zlata, baš to to doprinosi njihovom magnetnom šarmu. Astrologija nudi fascinantan uvid u njihove snažne osobine i karakteristike ličnosti. Ovaj vatreni znak zna kako da raspale strast u dušama onih koje sretnu.

Vaga

Vage su poznate po svojoj gracioznosti, šarmu i besprekornom osećaju za stil, a njihove oči savršeno odražavaju te kvalitete. Uz prigušeno svjetlo, Vagine oči su tople, privlačne i zadivljujuće. Njihov pogled je blag, ali ubedljiv, pa lako privlače druge. Oči Vage su često u obliku badema, što doprinosi njihovoj posebnoj privlačnosti i sofisticiranosti, kažu astrolozi na YourTango.com.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnoj i magnetičnoj prirodi. A njihove oči su u harmoniji sa tim. Tamne i prodorne, oči Škorpije kao da sa lakoćom vide pravo kroz vas, otkrivajući vaše najdublje želje i strahove. Njihov pogled je intenzivan i nepokolebljiv, ostavlja trajni utisak na svakog ko ima sreće da ih sretne, kao nagovještaj misterije i opasnosti. Oči Škorpije imaju moć koju je nemoguće zanemariti.

Ribe

Ribe su vizionari i sanjari. Žene ovog znaka imaju duboke i prodorne oči. Poznate po svojoj mističnoj prirodi, oči odražavaju taj kvalitet koji hipnotiše svakog muškarca. Njihov pogled je često dubok i duševan, kao da sadrži mudrost univerzuma. Oči Riba su obično velike i svetle, a čine da se izgubite od prvih trenutaka, kao da vas napadaju intenzivna osjećanja.
BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima