back to top

Astrologija nudi hitne savjete za početak juna

Nedjeljni horoskop od 27. maja do 2. juna 2024. godine donosi niz zanimljivih događaja, ali astrologija je spremila hitne savjete. Oni mogu da vam pomognu da ostvarite zacrtane ciljeve, evo šta vam donosi horoskop:

OVAN

Ove nedjelje pokušajte da se ne preopterećujete. Odvojite vrijeme da se opustite, iskoristite priliku za meditaciju. Prijalo bi vam da vrijeme provedete na svježem vazduhu, ali po mogućnosti bez telefona. Samo muziku, vi i priroda.

BIK

Sada je vaše vrijeme da budete u centru pažnje, da privučete pažnju i da se usudite da uradite stvari koje su vam ranije bile nedostupne. Ovo je trenutak kada treba da zadržite fokus na sebi i uložite u sebe.

BLIZANCI

Budite ambiciozni ove nedjelje, maksimalno iskoristite sve prilike! Ostvarite svoje male i velike želje, to može da bude i obično opuštanje sa svojim voljenima. Prijaće vam nova energija!

RAK

Ako želite da radite za sebe, sada je pravo vrijeme da počnete da preduzimate značajne korake u ovom pravcu. Ako ste zaposleni ili ne radite, razmislite kako drugačije možete da se ostvarite. Horoskop kaže da to može da bude kroz neki hobi ili nešto drugo što volite, čak i ako vam to još ne donosi novac.

LAV

Sreća je sada na vašoj strani! Možete da dobijete neočekivani novac, bonus ili ćete uspjeti da otplatite dug. U svakom slučaju, ne zaboravite da se zahvalite za bilo kakve poklone. Što više cenite sadašnjost, to ćete više dobiti.

DJEVICA

Zapišite deset kvaliteta koje volite kod sebe. Moguće je i više, ali ne manje od deset. Sada je jedino važno da obratite pažnju na sve ono čime ste zadovoljni. Ako ne možete da napravite listu, potražite savjet od svojih najmilijih. Fokusirajte se na pozitivno.

VAGA

Odličan period za dodatnu edukaciju, upis na kurs ili obuku. Ovo će vam unaprediti zaradu, a samim tim ćete lakše ostvariti ono što ste zacrtali. Ne odustaje, čak i ako ste natrpani obavezama. Isplatiće vam se višestruko!

ŠKORPIJA

Očistite svoj dom. U idealnom slučaju, temeljno. Možda se trenutno ne osjećate prijatno kod kuće, a ćišćenje će biti dobar lek. Ne samo da ćete imati svojih „pet minuta“, nego ćete dobiti i novu energiju i motivaciju za naredne poduhvate.

STRIJELAC

Ove nedjelje bi trebalo da malo usporite i da više vremena provedete sami sa sobom i svojom porodicom. Pokušajte da se sada ne bavite užurbanim radom i društvenim aktivnostima. Za vikend očekujte lijepo iznenađenje!

JARAC

Dobar trenutak da naučite nešto novo. Ako imate djecu, onda je sjajno da to radite sa njima, na primjer, zajedno istražite neku temu ili svoje vrijeme možete da posvetite nečemu što vas zanima. Odlična nedjelja za ljubav!

VODOLIJA

Držite se svojih riječi. Ne sumnjajte u svoju procjenu i ne dozvolite drugima da imaju uticaj na vas. Vaša intuicija može da vam pomogne da donesete prave odluke, naročito ako se one tiču posla.

RIBE

Pazite na svoju ishranu ove nedjelje, posebno ako osjećate umor. Ovo je odličan period da uvedete zdrave navike koje lako mogu da postanu vaš stil života. Posavjetujte se sa članom porodice, imaće mnogo toga korisnog za vas, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima