back to top

Astrolozi kažu da su idealni muževi, a od jedne stvari nikad ne odustaju

Ako vam je u ljubavi sa partnerom važno da uvijek osjećate pažnju i naklonost, obratite pažnju na 4 horoskopska znaka. Astrolozi vjeruju da su obdareni posebnim kvalitetima, a brižnost je na prvom mjestu.

Rak

Muškarci rođeni u znaku raka ističu se dubokom emocionalnošću i razvijenim osjećajem brige za voljene. Imaju veoma jaku intuiciju i vrlo su emotivni. Stavljaju potrebe najmilijih na prvo mjesto i uživaju u tome da brinu o njima. Njihova brižnost se osjeća i u domu, gde se trude da uvek stvore porodičnu, prijatnu atmosferu i od toga nikad ne odustaju.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj romantici i osjećaju empatije. Imaju saosjećanje i razumevanje za druge i zato su uvek odani i vjerni partneri. Spremni su da daju sve od sebe i uvijek pruže podršku i brižnost voljenoj osobi. Nikad ne odustaju od prave ljubavi i ozbiljnog odnosa koji ima visoke ciljeve.

Djevica

Muškarci rođeni u znaku Djevice ponekad izgledaju rezervisano, ali iza njihove maske se krije brižnost i meko srce. Vole detalje i sitnice, pa zato često priređuju iznenađenja partneru i pokazuju da im je stalo do odnosa. Na njih uvijek možete da računate, sposobni su da pronađu rešenja u teškim situacijama i zato su stabilni i pouzdani životni saputnici.

Vaga

Vage karakteriše nevjerovatan šarm, ali i sposobnost da održe harmoniju u odnosima. Njihova želja za pravednošću i ravnotežom ih čini idealnim supružnicima koji cijene otvorenost i međusobno poštovanje. Pružaju podršku partneru gdje god da su i pokazuju brigu za voljene.
BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima