back to top

Dan žalosti u Tuzli zbog stravičnog ubojstva Amele Čičkušić i njenih dvoje djece

Gradonačelnik Tuzle Zijad Lugavić je donio Odluku o proglašenju Dana žalosti na području grada Tuzle zbog tragičnog događaja i gubitka života naše sugrađanke Amele Čičkušić i njene dvoje maloljetne djece A.Č. (9) i A.Č.(2).

Dan žalosti će biti obilježen danas spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave Tuzle, kao i na zgradama javnih preduzeća i javnih ustanova u gradu Tuzli.

– Svi mediji sa područja grada Tuzle su obavezni prilagoditi svoje programske sadržaje Danu žalosti i suzdržati se od emitiranja sadržaja koji bi mogli narušiti solidarnost i suosjećanje s obitelji i prijateljima naših tragično stradalih sugrađana.

Gradonačelnik Grada Tuzle, Zijad Lugavić, izražava svoje najdublje saučešće obitelji, prijateljima i svim građanima Tuzle koji su pogođeni tragičnim gubitkom života Amele Čičkušić i njene dvoje maloljetne djece A.Č.(9) i A.Č.(2) – navodi se u priopćenju.

Podsjećamo, Amela i njeno dvoje djece su ubijeni od strane njenog muža Mujage Čičkušića, nakon čega je on izvršio samoubistvo.

Objava U Tuzli Dan žalosti zbog stravičnog ubojstva Amele Čičkušić i njeno dvoje djece pojavila se prvi put na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima