back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUN: Bikovima loša vijest, Škorpije ostvaruju svoje želje…

Ovan
Prijatelj bi danas mogao pokušati da vas izmanipuliše, vršeći pritisak da mu pomognete oko problema, ali je bolje da se ne miješate. Pokušajte da se izvučete “na finjaka”. Muči vas glavobolja.

Bik
Čućete neke loše vijesti o dragim osobama, što će vas natjerati da se zapitate, što i nije loše. Shvatit ćete da unosite previše emocija u vašu vezu. Ipak, postoji šansa za “popravni”, iznenadite partnera i sve će vam biti oprošteno.

Blizanci

Volite biti u centru pažnje i da vas svi slušaju. Vaši savjeti su uvijek najmudriji, mislite da sve najbolje znate. Danas pazite da ovakav stav ne napravi haos. Partner već duže vrijeme čeka da pogriješite.

Rak

Vrijedni ste i širite pozitivnu energiju, ali vaš trud nije uzvraćen. Može se desiti da vas neki prijatelj razočara. Pokušajte se suzdržati i ne reagirati odmah. Još uvijek nije kasno za rješavanje nesuglasica.

Lav
Obično ste veoma energični, ali trenutni položaj zvijezda čini da se osjećate iscrpljeno i pomalo usamljeno. Iskoristite poziv za izlazak s društvom, ne samo da će vam popraviti raspoloženje, već postoji mogućnost da upoznate nekog zanimljivog.

Djevica

Pokušajte kontrolirati impulse za trošenje novca i danas kupite samo najnužnije. Naredni dani bit će financijski “nategnuti”, ne dopustite da ostanete bez novca. Duhoviti ste i šarmantni, osoba na koju ste “bacili oko” neće vam moći odoljeti.

Vaga

Danas biste mogli donijeti važnu odluku vezanu za obiteljsko nasljeđe. Ne potpisujte papire odmah, dobro pročitajte što je napisano. Danas vam zdravlje nije najbolje, kronične tegobe se pogoršavaju.

Škorpija
Danas ćete biti puni energije, bez obzira na aktivnosti, moći ćete obaviti sve za manje vremena nego inače. Moguće je da ćete sresti osobu koja će vam dati korisne savjete o financijama. Potrebni su vam dodatni vitamini.

Strijelac

Obratite pažnju na svoje financije, inače biste mogli imati problema uskoro. Danas je dobar dan za ljubavne susrete. Ako ste slobodni, postoji velika šansa da upoznate osobu s kojom biste mogli ući u dužu vezu.

Jarac

Poslušajte prijateljeve savjete o ljubavnim problemima. Vi ste izgubili perspektivu, trebate objektivno mišljenje. Potrudite se više vježbati ili provoditi vrijeme vani, imunitet vam je na rezervi.

Vodolija
Ako ste pozajmili novac od prijatelja ili banke, a niste ga vratili na vrijeme ili kasnite s ratom, danas biste mogli biti kažnjeni. S prijateljima lako možete riješiti situaciju, ali banke ne praštaju – pazite! Muči vas ljubomora u vezi, ali bez razloga.

Ribe
Skloni ste pesimizmu i uvijek mislite da drugima ide bolje nego vama. Ako ne promijenite takav način razmišljanja, nikada nećete biti sretni. Počnite s vježbanjem, fizička aktivnost će potaknuti lučenje hormona sreće.
BONUS VIDEO:

Ovaj članak prvi put pojavio se na Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima