back to top

Dnevni horoskop za 20. april 2024. godine

OVAN

Dnevni horoskop za 20. april 2024. godine vam savetuje da date sebi vremena da razmislite o velikim planovima. Možda ćete morati nečeg da se odreknete danas i napravite kompromis. U ljubavi izbegavajte da „udarate prvi“. Saslušajte i drugu stranu priče. Više vežbajte!

BIK

Danas ste veoma zaštitnički nastrojeni. Nedostaje vam stpljenja, te razmislite šta bi moglo da vas relaksira. Oslobodite napetost masažom, vežbanjem ili šetnjom u prirodi. Krajem dana slobodne Bikove očekuje poziv simpatije. Bićete odlučni da napravite prvi korak.

BLIZANCI

Sve vam se skupilo poslednjih dana. Mnogo se više brinete o drugima, a premalo o sebi. Pokušajte da sačuvate sebe od stresa, radite stvari koje vam prijaju. Niste dužni da nikome budete „mama i tata“, pogotovo ne partneru. Slobodni Blizanci neće moći da se odbrane od udvarača.

RAK

Tajna vaše sreće vam je pred očima, a vi je uporno tražite negde drugde. Nekad je dovoljno samo malo za mir i opuštanje. Ne trošite novac na skupe tretmane, već se okrenite prirodi. Moguće su pozajmice, te vodite računa kod koga se zadužujete. U ljubavi ste nesigurni, kažite naglas šta želite.

LAV

Danas se vraćate mislima u prošlost. I to je u redu, ali nemojte da preterujete. Izvucite pouke iz grešaka i primenite ih danas. Obratite više pažnje prilikom kretanja ili u saobraćaju kako biste izbegli nezgode. Slobodni Lavovi uživaju u flertovanju krajem dana, oni zauzeti neka se više posvete partneru.

DJEVICA

Vaša nezgodna narav danas dolazi do izražaja. Nećete imati strpljenja da bilo koga ili bilo šta trpite. I to je u redu, ali obratite pažnju na ton komunikacije. Zvezde vam savetuju da zauzmete diplomatski stil pregovaranja. Budite mudri i ne dovodite sebe u nezgodne situacije. Proverite krvni pritisak!

VAGA

Dnevni horoskop za 20. april 2024. godine kaže da ne brzate sa zaključcima. Iako vam inteligencije ne manjka, nekad je pametnije da se „spustite na zemlju“. Znajte da uvek postoje dve strane priče. Moguće su svađe u kući. Slobodne Vage ne znaju šta žele, one u vezi ili braku uživaju u malim znacima pažnje.

ŠKORPIJA

Danas je idealan trenutak da ugodite sebi i razmislite šta vas čeka u narednoj nedelji. Prijaće vam druženje sa dragim ljudima, a krajem dana moguća su i nova poznanstva. Pokušajte da spustite svoj gard prema drugima, videćete kako će vam prijati. U ljubavi ste spremni za nove početke.

STRIJELAC

Sve što je brzo to je i kuso – parola je koju vam zvezde danas šalju. Rasporedite obaveze ravnomerno i dajte sebi priliku i da pogrešite. Ljudski je! Ukoliko ne možete sve sami, ne libite se da potražite pomoć drugih. Slobodni Strelčevi su željni drugačije pažnje. Možda je tražite na pogrešnom mestu? Zauzeti neka budu precizniji u komunikaciji.

JARAC

Dnevni horoskop za 20. april 2024. godine donosi promene razmišljanja i raspoloženja. Moguće su nove informacije koje će uticati na vaše stavove. Budite obazrivi sa ljudima koji vam klimaju glavu i samo se smeškaju. U ljubavi se dvoumite, trenutak je da kažete sebi i drugoj strani šta zapravo želite.

VODOLIJA

Početak dana lagan, bez preteranog pritiska. Imaćete vremena za sebe, ali već u drugoj polovini spremite se za akciju. Telefon će vam usijati od poruka i poziva. Slobodne Vodolije „bacaju oko“ na jednu osobu, one zauzete se susreću sa ljubomorom. Reagujte zdravorazumski!

RIBE

Dnevni horoskop za 20. april 2024. godine vam kaže da obratite više pažnje na signale koje vam organizam šalje. Danas uspešno rešavate ljubavne probleme. Na poslu su moguće promene koje će vas neko vreme držati u neizvesnosti. Unosite više vitamina!

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima