back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ: Vagi svi zavide, a Ovan će dobiti važan savjet…

Ovan
Osjećate se bezvoljno i bez energije danas, ali nemojte gubiti nadu. Poslušajte savjet starije žene i vidjet ćete da je bila u pravu. Iznenadite partnera romantčnim ručkom ili večerom, čeka vas lijepe vijesti.

Bik
Možda se čini da se puno trudite, ali to nije dovoljno. Ako želite postići svoje ciljeve, morat ćete biti disciplinovaniji. Imate loš osjećaj u vezi sa partnerom, ali nemojte brinuti. Nesuglasice su normalne i privremene.

Blizanci
Preopterećeni ste obavezama oko porodice, bude iskreni prema partneru. Samo tako ćete prevazići probleme. Uskoro očekujte lakši i ljepši period, ali pazite na važne ugovore. Odložite potpisivanje za drugi dan.

Rak
Konačno stiže vaših pet minuta. Očekuje vas neočekivano putovanje i novo zanimljivo poznanstvo. Ne zanemarujte hronični umor i povećajte unos vitamina.

Lav
Osjećat ćete se bolje kada shvatite da previše pažnje posvećujete samima sebi, a zanemarujete probleme drugih. Vaši najbliži se neće dobro osjećati zbog toga. Posvetite im malo više pažnje. Jedan prijatelj nije bio iskren s vama, a danas je dan istine.

Djevica
Iako želite da sve bude po protokolu, to ne ide kako treba. Prihvatite pomoć drugih jer nije realno da sve postignete sami. Nemojte uzaludno pokušavati obnoviti kontakt s bivšim partnerom. Najbolje je ostati prijatelji ako je moguće.

Vaga
Konstantno se protivrečite, što ne donosi dobro. Postavite sebi prioritete i pridržavajte se svojih pravila. Prijatelji vam zamjeraju što ih savjetujete nešto što ni sami ne prakticirate. Možete se pohvaliti ljubavnom situacijom.

Škorpija
Napredovali ste na poslu, iako to možda niste ni svjesni. Priznanje dolazi uskoro, baš kada se pojavi nova prilika. Pokazat ćete se u najboljem svjetlu! Partner vam priprema iznenađenje, oduševit će vas!

Strijelac
Koliko god ste umorni, uživate u tome da budete vrlo angažovani. Kolege cijene vaš trud, ali nisu najiskrenije kada je vaš odnos u pitanju. Možda partner skriva tajnu, moguće je da vas očekuje razočaranje.

Jarac
Zadovoljite se finansijskim napretkom i malo se uzdržite od novih troškova. Nemojte kupovati stvari koje vam nisu potrebne. Niste iskreni u ljubavi, što vas skupo košta. Provjerite svoju krvnu sliku.

Vodolija
Nakon turbulentnog perioda, stiže vam vijest koja će vas razveseliti kao ništa do sada! Prijatelji spremaju žurku za vas, a na vama je da dovedete osobu koja vam izaziva leptiriće u stomaku. Spemni ste za nivoo više u vezi!

Ribe
Možda ste surovi prema saradnicima, obratite pažnju na riječi koje koristite. Mogli biste izgubiti važne ljude za vaše projekte, a da niste svjesni da ste vi razlog tome. Vaša ljubav cvjeta, uživajte!
BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ Vagi svi zavide, a Ovan će dobiti važan savjet… Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima