back to top

DOBRO vam oblačno i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

TNT RADIO

Temperatura zraka je 4 stupnja C, puše jača bura, nebo iznad duvanjskog kraja pretežito je oblačno, ima malo vedrine iznad drage planine, a sunce se tek nazire iza oblaka.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan, oblačan i pohladan, a podburilo nakon one južine, pa se lakše diše i zdravije je, pa je i raspoloženje, nadamo se, dobro. Ako ste dobro spavali, lijepo sanjali i pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami zaronjeni u draga sjećanja, nemate razloga za malodušje. Dobro raspoloženje u rano jutro neka vas ne napušta cijeli dan i sve dane i ne dajte da vam negativni, pesimistični ljudi unose nemir svojom bezrazložnom kuknjavom.

Ako niste zauzeti pričnijim poslom, većom obvezom, dobro je malo prošetati, izaći na zrak, na buru, prozračiti pluća, ali ne pretjerujte, sve što radite i kuda god hodite neka bude umjereno pa će vam i dan, i godine, i život biti mirni, bez stresa.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-lijepom daru, krenite hrabro u susret svim izazovima i ne bojte se! S osmijehom na usnama širite radosne silnice i dobre vibracije svuda oko sebe i vjerujte-oblake nećete ni primijetiti!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima