back to top

DOBRO vam oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 11 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim kišnim oblacima, ima poneki prozorčić vedrine, a sunce se nazire iza oblaka.

Ugodan vam i blagoslovljene današnji dan, za mnoge zadnji u radnom tjednu, nekima je svaki dan radni, a ne bi trebalo biti tako, barem nedjelja bi trebala biti svima neradna, ali nikada nije svima bilo ništa jednako, zato se često molimo: “Bože pojednači!” Molitva uvijek aktualna, jer jednakosti nikada dočekati?!

Ako ste se dobro naspavali, a noć jest bila ugodna za spavanje, lijepo sanjali i sada pijete prvu jutarnju kavu uz otvoren prozor ili na balkonu, zagledani u Duvanjsko polje i drage planine, budite raspoloženi i zahvalite Bogu što ste se i jutros probudili i na svoje noge stali, možete raditi ono što volite i voljeti osobe s kojima radite i za koje radite, ali ne zaboraviti voljeti i sebe.

Danas, 10. svibnja, obilježava se Svjetski dan kretanja. To je dan kojeg je 2002. godine proglasila Svjetska zdravstvena organizacija s ciljem promicanja važnosti tjelesne aktivnosti za zdrav život, zato  krenite u šetnju čim uhvatite slobodan sat, jer zdravo je, to vam ne treba nitko govoriti, pisati, to osjećate !

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, dobrim namjerama, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost na sve strane!

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima