back to top

DOBRO vam umjereno oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je oblačno, a sunce izviruje iza sivih oblaka iznad dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljene današnji dan i umjereno topao i oblačan, a svibanj dobrano odmiče, brže nego bismo željeli da ovaj cvjetni i mirisni mjesec žuri, a nemoćni smo ga zaustaviti. Ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali i pijete prvu jutarnju kavu koju ste sami skuhali, nema mjesta malodušju, uz to da nikada ne zaboravite kako nada uvijek postoji. Treba se uvijek nadati ljepšem i boljem danu, a ako ga ne možete promijeniti, prihvatiti ga treba  kakav god da je, sutra će biti bolje, vjeru i nadu nikada ne treba gubiti.

Nekada je dovoljna sitnica da nam dan učini ljepšim, posjet dragih osoba, neočekivani poziv s dobrim vijestima ili samo ugodan razgovor s dragim osobama, uljepša nam dan. Bude dana kada smo bez vidnog razloga dobro raspoloženi, to se oglašava mirna duša i čista savjest, dolazi nam nagrada u vidu zadovoljstva za nekad davno dobro učinjeno djelo. Netko je molio za naše zdravlje, za naš uspjeh, a da i ne znamo tko i zašto.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i spremnošću pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe.

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima