DOBRO vam umjereno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je minus 4 stupnja C, puše bura, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ali ima i malo oblaka s kojima se sunčane zrake bore za prevlast na nebu iznad Tomislavgrada!

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan, umjereno vedar, ali podburilo pa se čini hladnije nego minusi na termometru pokazuju, zaledilo je po putovima, po polju i ulicama, pa je potreban krajnji oprez. Starijima nije preporučljivo izlaziti iz kuće, treba se strpjeti, doći će i ljepši topliji dani za hodanje, za dulje šetnje.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i prvu jutarnju kavu doma popili i već ste na radnom mjestu, pa pijete još jednu, dvije su ipak dvije, ta neće se pobiti, a bolje ćete se razbuditi i poslu prionuti. Bilo što radili radite temeljito, srčano, posao koji se radi na brzinu i preko volje najčešće ne ispadne dobro, osim ako niste atletičar, trkač, a malo vas je! Zato laganini, kako ne biste morali ponavljati, ispravljati ono što ste na brzinu uradili.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i spremnošću pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru i mogućnošću pomaganja i darivanja drugima, s osmijehom na usnama i toplinom u očima, širite radost i toplinu u ovome hladnom danu!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima