DOBRO vam umjereno vedro i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je minus 1 stupanj C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, sunce je jutros uranilo i njegove zrake razgone oblake iznad Duvanjskog polja.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, pohladan ali primjeren ovome dobu godine, malo je snijeg poprašio, a ima i mraza, pa je na cesti klizavo, mokro, treba krajnji oprez onima koji voze ili hode. Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i već prvu kavu popili i zaposleni na posao stigli i već prionuli poslu, nema razloga biti im neraspoloženi. Znate da često pišemo da je svaki dan dan nečega, a jeste li znali da je danas Međunarodni dan ničega! Dan, upravo tako, Dan ničega koji se  slavi  svakog 16. siječnja, još od 1973. Za ovaj dan zaslužan je kolumnist Harold Coffin. Važnost i poanta današnjeg dana je ne raditi apsolutno ništa. Za one koji ne moraju na posao to je možda i ostvarivo. Ako jest, blago vama.

Ovaj dan je osmislio američki kolumnist i zapravo je  htio pokazati koliko su besmisleni drugi dani, pa je ovaj dan čisti čin pobune! Da ne filozofiramo o tome može li biti Dan ničega, može li biti ništa….mi vjerujemo i tako želimo svima da svaki dan  bude dan ljubavi, radosti, zahvalnosti Bogu na svakom novom danu-najvrjednijem daru, koji ćemo ispuniti korisnim radom i dobročinstvom, biti spremni pomoći drugima, pružiti utjehu onima utjehe potrebitima.

A sve to s ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom i pozitivnim mislima, s osmijehom na usnama širiti radost i dobre vibracije!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima