back to top

DOBRO vam umjereno vedro jutro iz Tomislavgrada!

TNT RADIO

Temperatura zraka je 4 stupnja C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, na istoku ima oblaka koje sunce svojim zrakama polako razgoni.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, malo vedar, malo oblačan, ali za ovo doba godine, a veljača ide prema svome kraju, razmjerno topao. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i dok pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama pogled kroz prozor je optimističan. pa se tako i osjećajte u rano jutro i neka vas drži cijeli dan.

Ako ste zdravi i za rad sposobni nemate razloga žaliti se, nego zahvalite Bogu na još jednom danu-velikom daru u kojemu ćete činiti samo dobra djela, ono što će koristiti i vama i svima oko vas. Najgora je bezrazložna kuknjava, jadikovanje kako ništa ne valja, svi drugi su vam krivi, a vi ništa ne poduzimate to promijeniti, počevši od sebe. Zavirite u svoju nutrinu, pa ako je tamo sve u redu, ako vam je savjest čista, tada imate pravo i trebate prigovarati drugima i to onima koje plaćate dobro, a oni ništa dobro ne rade, dapače! Ovo je već politika, a ona nije dobra ni u podne kamoli u rano jutro.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, spremni pomoći potrebitima, s osmijehom na usnama i rukama raširenim u zagrljaj, širite radost i dobro raspoloženje na sve strane!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima