back to top

DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 15 stupnjeva C, tiho je, nebo na duvanjskim krajem vedro, sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu , a zadnja je trećina mjeseca svibnja u kojemu je sve ozelenilo, procvalo i procvjetalo, sve posijano i posađeno, a hvala Bogu vrijeme bilo toplo, bilo dovoljno i sunca i kiše, pa je očekivati i bogati urod, ljetinu, a povrće po vrtovima, baščama već je buknulo, neko i za branje, čupanje prispilo. Danas je Duhovski ponedjeljak, u nekim europskim zemljama je neradni dan (Njemačka, Austrija, Belgija…) pa su mnogu naši u tuđini iskoristili produljeni vikend i stigli u zavičaj, bilo je Prvih pričesti i krizama po župama, bilo je slavlja, kao i obično, a to je uvijek lijepo.

Vjerujemo da ste već popili prvu jutarnju kavu jer davno se svanulo, a nas lijepi san prevario pa prispali, ali znate da nema u Boga kasne, dok je čovjek živ i zdrav uvijek se stigne planirano uraditi, sat gori doli, ako nigdje ne gori!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, uz zahvalu Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima