back to top

Donesena Odluka o dodjeli finansijske podrške za projekte od interesa za Hrvate izvan RH, saznajte ko je dobio sredstva

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske je donio odluku o dodjeli financijske podrške za posebne potrebe i projekte od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske za 2024. godinu.

Na osnovu provedenog 1. Javnog poziva za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske sa svrhom ostvarivanja financijske podrške u 2024. godini, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske je donio odluku o dodjeli financijske podrške za posebne potrebe i projekte od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske za 2024. godinu.

Javni poziv se sprovodi sa ciljem promovisanja veza i jačanja saradnje Republike Hrvatske sa Hrvatima izvan Republike Hrvatske, kao i očuvanja i jačanja nacionalnog identiteta, zaštite prava i interesa hrvatskih zajednica, očuvanja hrvatskog jezika, kulturnog stvaralaštva i baštine te podsticanja hrvatskog kulturnog zajedništva, te pružanja pomoći ugroženim pojedincima – pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, saopćeno je iz Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH.

Ko je sve dobio sredstva možete vidjeti na LINKU.

Post Donesena Odluka o dodjeli financijske potpore za projekte od interesa za Hrvate izvan RH, evo tko je dobio sredstva je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima