back to top

FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu

U subotu 4. svibnja u Tomislavgradu održano je VI. nacionalno državno prvenstvo u Tomislavgradu na kojem su sudjelovale i mažoretkinja Gruda.

Ovo je prvi put nakon sedam godina da su Gruđanke sudjelovale na državnom natjecanju sa sva tri tima (kadeti, juniori, seniori).

Natjecale su se u 11 kategorija, a medalje su sljedeće:

  • 3. mjesto solo junior pom-pon Petra Jurčić
  • 3. mjesto solo senior pom-pom Maria Bušić
  • 3. mjesto duo kadet štap Petra Milas i Anđela Zorić
  • 1. mjesto duo senior stap Lana Mikulić i Lucija Jurčić
  • 3. mjesto junior formacija stap
  • 2. mjesto senior formacija stap
  • 2. mjesto kadeti formacija pom pon
  • 2. mjesto senior formacija pom pon

FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu

U sklopu 6. Nacionalnog mažoret prvenstva održano je natjecanje Prvi korak na kojem su nastupile naše najmlađe i najslađe članice, dječji sastav Grudskih mažoretkinja. Prekrasnim nastupom oduševile su sve prisutne i doma odnijele svoja prva odličja.

FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu

Post FOTO: Odlični rezultati za Grudske mažoretkinje na državnom prvenstvu je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima