back to top

FOTO/VIDEO: Večeras prašina se širi oko Tomislavgrada, a zahvata i grad i polje?!

Iako nerado objavljujemo foto kritike, a posebice uvečer, kada je teško bilo što poduzeti, ali ovo moramo, možda nije kasno da interveniraju djelatnici “Komunalnog”, vatrogasci ili…?

Prašina koja se večeras digla i diže oko tomislavgradske obilaznice širi se svuda okolo, došla je i do grada, a o polju, nasadimo uz obilaznicu da ne govori, sve je zabijelilo od prašine. Šetači ne mogu šetati, vozačima je smanjena vidljivost, a stanari okolnih kuća ne mogu ni izaći pred kuću, ni otvoriti prozore, cvijeće i bašče puni su prašine, a da ne govorimo o rublju koje nije na vrijeme pokupljeno sa štrika.

FOTO/VIDEO: Večeras prašina se širi oko Tomislavgrada, a zahvata i grad i polje?!

Ne znamo od kuda toliki oblaci prašine i treba li tako kada se obnavlja, sanira obilaznica, ali ono što vidimo golim okom jest da je na pola obilaznice podignut kakav takav asfalt, ostao pijesak, prašina, a dva dana nema kiše i tlo se osušilo.


Dok je padala kiša i zemlja bila mokra prašine nije bilo, ali večeras Bože sačuvaj!

FOTO/VIDEO: Večeras prašina se širi oko Tomislavgrada, a zahvata i grad i polje?! FOTO/VIDEO: Večeras prašina se širi oko Tomislavgrada, a zahvata i grad i polje?!

Stanari oko obilaznice kažu da ih nitko nije upozorio na to, ne znaju do kada će ovo trajati, pa mole odgovorne neka nešto učine! Možda zatvoriti prometnicu dok se izvode radovi, politi vodom obilaznicu ili…?

Ovako je neizdrživo!

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima