back to top

Fotografije: Predstava “Ubu Ovo Ono” razgalila neumsku publiku do suza

Putujuća kazališna trupa Ovo Ono sinoć je izvela predstavu po apsurdnom dramskom tekstu „Kralj Ubu“ Alfreda Jarryja u Neumu. Glumačka ekipa sastavljena od Domagoja Ivankovića, Igora Jurinića, Maruške Aras, Luke Kneza, Tee Harčević i Gorana Vučka / Ivana Simona je izuzetno zabavila publiku svojim zanimljivim i interaktivnim nastupom. Predstava se održala na platou “Poštari” u sklopu manifestacije Neumsko ljeto 2024.
Akademijska koprodukcija Akademije dramske umjetnosti, Radio Teatra &TD pod nazivom Ubu Ovo Ono rezultirala je originalnom predstavom, inspiriranom istinitim događajima i motivima klasike teatra apsurda, performansa i eventa.
Sajmena družina Ovo Ono je od samog početka privukla pažnju publike svojim duhovitim dosjetkama i replikama, izazivajući smijeh prisutnih. Glumci su nosili kostime koji podsjećaju na odjeću sajmišne družine iz prošlosti te su ih mijenjali na sceni, pripremajući se za uloge u predstavi. Radnja same predstave se fokusira na odnose među glumcima u družini.
Zahvaljujući svojim scenskim i glazbenim vještinama, glumci su uspjeli privući potpunu pažnju gledatelja koji su se zadržali do samog kraja, ne ostavljajući nikoga ravnodušnim.

FOTOGRAFIJE: Predstava “Ubu Ovo Ono” nasmejala je neumsku publiku i prvi put se pojavila na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima