back to top

Hodočašće u Međugorje s prijateljima iz Livna u kolicima

Grupa od šest mladih iz Podhuma kod Livna odlazi na hodočašće Kraljici Mira u Međugorje, među kojima je i Jozo Klišanin, koji se kreće u kolicima.

Ovo hodočašće predstavlja duhovno putovanje za nas, a ne samo fizičko. Želimo poslati poruku nade i vjere, pokazati kako se duhovne i fizičke prepreke mogu prevazići uz podršku i nepokolebljiv duh.

 

Naše putovanje pokazuje kako međusobna pomoć i razumijevanje mogu postati snaga koja prevazilazi tjelesna ograničenja, izjavila je Jelena Roguljić za Radiopostaju Mir Međugorje. Jozo Klišanin, Andrea Miloloža, Delfa Klišanin, Pavao Pavlinović, Josip Magić i Jelena Roguljić krenuli su iz Župe Podhum u srijedu ujutro, a očekuju da će stići u Međugorje u petak oko podne.

Upravljamo se prema našoj Majci, Kraljici Mira, sa osobnim zavjetima i nadamo se da će nam biti uslišano. Planiramo se ispovjediti, sudjelovati u misi, posjetiti Brdo ukazanja… Mogu reći u svoje ime da dolazim u Međugorje barem dva puta godišnje i ne mogu opisati koliko mi je Majka Marija pomogla i koliko mi je puta uslišala molitve. Mislim da će se i moji prijatelji složiti sa mnom kada kažem da je posjeta Međugorju nešto neopisivo, te da bi svaki vjernik trebao posjetiti Međugorje kako bi sam osjetio zašto je toliko posebno, izjavila je Jelena Roguljić.

033.ba

 

Izvor: ( livnovine.com / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima