back to top

Horoskop za 8. juni

Ovan
Sredina dana donosi ogroman nalet energije i kreativnosti, tako da ćete lakše riješiti sve probleme! Prije toga, opustite se, popijte kafu i uhvatite se u koštac sa zadacima. Ljubavna situacija je stabilna.

Bik
Očekuju vas nesuglasice u ljubavi, gdje stalno zamjerate partneru nešto što ne možete da pustite. Sitne svađe ili rasprave oko nevažnih stvari su gotovo zagarantovane, osim ako ne sagledate šta vam zaista smeta. Na poslu je moguć napredak!

Blizanci
Mogući su problemi sa stomakom danas, pa izbjegavajte tešku i masnu hranu. Partner je raspoložen za zabavu, isplanirajte zajedničko veče. Navečer zapišite svoje misli kako ne biste zaboravili šta ste planirali za sutra.

Rak
Sva vaša energija je usmjerena ka planiranju odmora, što vam oduzima koncentraciju. Završite sve što možete ujutro, a popodne posvetite raspravi aranžmana, pravljenju budžeta… Zaslužili ste odmor, ali nemojte zapostaviti ostale obaveze.

Lav

Danas želite da se dokažete, pa preuzimate više nego što možete postići. Udahnite duboko i realno procijenite šta možete postići danas, da li stvarno želite biti preopterećeni obavezama? Uveče se opustite uz dobru hranu i muziku.

Djevica
Odličan dan na poslu pred vama, vaš trud će biti primijećen i nagrađen! Ako niste u vezi, očekujte poruku od osobe koju poznajete duže vrijeme, ali koja odjednom pokazuje interesovanje iznad prijateljstva. Vrijeme je za veliko spremanje ormara!

Vaga
Dugo čekate važan poziv ili mejl, koji bi konačno trebali primiti danas. Pokažite šta znate i možete, jer vas očekuje veliki uspjeh! Partner želi više romantike u vezi, razmislite da li ste upali u rutinu.

Škorpija
Danas vas očekuje buran dan na poslu! Iako niste odgovorni za grešku koja je napravljena, moraćete je ispraviti. Budite iskreni prema osobi koja je pogriješila i pokažite velikodušnost spremni da pomognete. Moguća je glavobolja navečer.

Strijelac

Pazite na novčane troškove, danas nije povoljan dan za veće izdatke! U ljubavi vas očekuje strast, partner je zaljubljeniji nego ikad! Ako ste planirali nešto važno, sačekajte bolji trenutak.

Jarac
Dan je odličan za vas, pun samopouzdanja! U ljubavi je situacija sjajna, na poslu ste uspješni, a zdravlje je bolje nego ikad. Ako razmišljate o preseljenju, danas je pravo vrijeme za razgledanje novih nekretnina.

Vodolija
Finansijska situacija nije povoljna, pazite da ne napravite gubitke. Ne pozajmljujte novac ljudima kojima ne vjerujete, ma koliko bila riječ o manjim iznosima. Čućete zanimljiv trač o nekoj poznatoj osobi.

Ribe
Danas vas očekuje puno obaveza, ali jeste li neke preuzeli sami? Ponekad ljudi primijete kada neko želi da se dokaže i prepuste mu svoje obaveze. To važi i za kolege, porodicu i partnera, nemojte dozvoliti da vas iskorišćavaju!
BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima