back to top

ISPRED NJIH SU MJESECI ZA PAMĆENJE

Za neke ljude ljetni mjeseci će biti izuzetno sretan period i doživjet će najbolje ljeto. Bit će to zanimljiva kombinacija avanture; ličnih promjena, ali i onih na životnom planu. Od 21. juna do 23. septembra dogodit će se mnoštvo pozitivnih promjena, a tome će najviše biti izložena tri horoskopska znaka.

Kome predstoji najbolje ljeto 2024.?

Lav

Sigurno ćete biti oduševljeni kada saznate da će vas ovog ljeta primijetiti. Jupiter prolazi kroz vašu desetu kuću karijere i stvara pažnju koju baš želite za sebe. Vaš ugled raste i bit ćete spremni istaknuti se. Otvara vam se put ka napredovanju u karijeri, službenim putovanjima, promjeni posla i općenito poslovnom uspjehu. Od 19. juna bit će pravo vrijeme za biranje pravih prilika u kojima ćete uživati jer moći ćete postići puno. Kada Venera krene retrogradno, 22. jula, kroz vašu prvu kuću, počet ćete ponovno razmišljati o svom imidžu. Kako se predstavljate svijetu? Jeste li to zaista vi? Ljeto 2024. bit će vrijeme za novi izgled. No, razmislite dobro prije nego se upustite u nove stvari. Želja za ponovnim oblikovanjem sebe može biti zabavna, ali nemojte sebe i druge ocjenjivati strogo prema fizičkom izgledu.

Također je važno da slušate svoje instinkte vezane uz novac jer će hrabar Mars formirati trigon s Uranom u desetoj kući od 15. avgusta. Također ćete imati jasnu želju za slobodom, uz visoku razinu energije, pa će biti pravo vrijeme za nove projekte. Bit će to također dobro vrijeme za upoznavanje novih ljudi i zabavna iskustva. Važno je prepustiti se i zračiti poput Sunca!

Strijelac

Ljeto 2024. je vrijeme prihvatanja sebe i svojih vrijednosti, a tijekom tog perioda Jupiter će donijeti optimizam u vaš šesti kuću zdravlja. Osim toga, optimizam će se proširivati i na poslovnom planu te ćete uživati u onome što radite, usavršavajući se što će vam donijeti zadovoljstvo i vanjske nagrade. Venera retrogradno prolazi kroz vašu devetu kuću putovanje i rasta što znači da ćete poželjeti promijeniti određene stvari, posebno one koje vam donose zadovoljstvo. No, ne morate više želeti ono što ste ranije željeli. Možda ste prije željeli svako ljeto putovati u novu zemlju, ali sada ćete možda poželjeti otputovati samo tamo gdje je udobno. Dopustite si promjenu i ostvarite svoje nove želje.

Tijekom retrogradnog kretanja Venere kroz devetu kuću putovanje i rasta postat će vam jasno kako se sve oko vas mijenja. Od 31. jula energični Mars bit će u trigonu s Jupiterom zbog čega ćete donijeti neke odluke vezane uz posao, ali i općenito za život. Skoro sve što odlučite bit će popraćeno srećom, a uspjeh će doći.

Škorpija

Ovo je izuzetno moćno vrijeme za predstavnike ovog znaka. Jupiter u sedmoj kući partnerstva i retrogradna Venera koja prolazi kroz desetu kuću posla donijet će revidiranje osobnih i profesionalnih odnosa te otpuštanje onih koji vas ne zadovoljavaju. Također, Jupiter donosi sreću u poslu i u javnosti, što će pozitivno utjecati na financije. U međuvremenu, Venera će Škorpijama pomoći da shvate što žele od sebe i da zaista razumiju vlastita očekivanja. No, kada je riječ o privatnom životu, budite spremni na promjene i novi odnos, važno je da u njemu možete rasti i učiti o sebi. Ako ste u vezi, možda ćete poželjeti izdići vezu na novu razinu te shvatiti gdje su problemi u odnosu. Možda ćete čak odlučiti završiti vezu ako mislite da je to najbolje za vas jer je vrijeme za bolju i svjetliju budućnost.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima