back to top

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za preventivni zdravstveni pregled branitelja u HNŽ-u

Ministarstvo za pitanja branitelja Hercegovačko-neretvanske županije obavještava zainteresirane branitelje da je dana 09.05.2024. godine na službenoj Internet stranici Ministarstva objavilo Javni poziv za podnošenje zahtjeva za preventivni zdravstveni pregled branitelja u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, stoji na službenoj stranici Ministarstva za pitanja branitelja HNŽ.

Pregled će provoditi Domovi zdravlja Hercegovačko-neretvanske županije koji su sukladno Programu ciljanih preventivnih zdravstvenih pregleda branitelja u Hercegovačko-neretvanskoj županiji broj:12-01-02-1708/19 od 07.05.2019. godine, sa ovim Ministarstvom postigli zasebne Sporazume o provedbi istog. Jedan od njih je Dom zdravlja Neum.

Integralni tekst Javnog poziva i Prijavni obrazac dostupni su na Protokolu Ministarstva za pitanja branitelja HNŽ, službama za pitanja branitelja jedinica lokalne samouprave u HNŽ kao i Internet stranici ministarstva.

Objava Javni poziv za podnošenje zahtjeva za preventivni zdravstveni pregled branitelja u HNŽ pojavila se prvi puta na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima