back to top

JAVNI POZIV za prikupljanje ponuda za konsultantsko-koordinacione usluge – Udruženje mreža za izgradnju mira

Organizacija World Vision BH Fondacija, Zvornička 9, 71000 Sarajevo u okviru tehničkog programa finasiranog od strane Evropske unije:

“Ujedinjeni u vjeri za zaustavljanje nasilja nad djecom i rodno zasnovanog nasilja “ objavljuje

JAVNI POZIV

za prikupljanje ponuda za konsultantsko-koordinacione usluge za:

  • Za izradu interaktivne aplikacije u sklopu platforme “Plavi Telefon”

Poziv je otvoren za sve pojedince i udruženja koji svojim kapacitetima mogu odgovoriti na zahtjeve predstavljene pozivom.

Dokumentacija koja uključuje detaljne informacije o uslovima poziva, kao i o načinu odabira ponuda može se naći na adresi:

Javni poziv ostaje otvoren do 31. maja do 12:00 sati. Ponude u skladu sa uputstvom iz detaljne dokumentacije potrebno je dostaviti na email admindept_bih@wvi.org. Sve ponude koje ne budu dostavljene do navedenog vremena ili ne budu u skladu sa uslovima poziva neće biti uzete u razmatranje.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani. Nakon izbora, odabrani ponuđači će biti obaviješteni o datumu potpisa ugovora. Odabir ponuđača će biti vršen na osnovu tehničkih i finansijskih kriterija, kako je definisano pozivom.   Za sva pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na admindept_bih@wvi.org. Na telefonske upite ne odgovaramo.

Izvor: ( www.mreza-mira.net / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima