back to top

Juniorkama ŽKK Posušje drugo mjesto u završnici doigravanja košarkaškog prvenstva Herceg Bosne


Juniorkama ŽKK Posušje drugo mjesto u završnici doigravanja košarkaškog prvenstva Herceg Bosne
Juniorkama ŽKK Posušje drugo mjesto u završnici doigravanja košarkaškog prvenstva Herceg Bosne

Završnica juniorske selekcije košarkaškog prvenstva Herceg Bosne za košarkašice odigrana je u petak u Mostaru. Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Posušje osvojile su drugo mjesto. Mlade košarkašice Posušja u finalu doigravanja izgubile su od košarkašica ŽKK Zrinjski 2010.

Nakon što su u polufinalu nadigrale ŽKK Livno rezultatom 28:39, u finalu ipak nije bilo dovoljno snage za pobjedu. Košarkašice Zrinjskog su dobile rezultatom 73:60.

„Iza nas je zaista naporan dan. Odigrali smo dvije teške utakmice. U prvoj utakmici protiv ŽKK Livno se osjetila nervoza s obje strane, ali ipak su naše cure kontrolirale susret cijelo vrijeme, te su cijelo vrijeme bile u vodstvu. Na kraju su uspjele privesti utakmicu mirno kraju“, kazao nam je trener u ŽKK Posušje Mario Karoglan. „“Finale protiv kvalitetne ekipe Zrinjskog koja je u ovom trenutku u boljem treningu, a uz to su i iskusnije od naših cura iz razloga jer igraju prvu ligu Bosne i Hercegovine. Naše su djevojke dale sve od sebe. Zaista su odigrale odličnu utakmicu i zasluženo su osvojile drugo mjesto. Napomenuo bih da su cure pokazale karakter te su se u par navrata vratile s minus petnaest do minus tri ili četiri, ali više od toga nismo mogli. Sve cure su dobile priliku zaigrati što je jedan veliki plus jer u sastavu imamo i nekoliko mlađih cura. Rekao bih na kraju da smo osvojili srebro zlatnog sjaja“, kazao nam je trener Mario Karoglan. Dodao je da se naš klub ovim plasmanom plasirao na završnicu juniorskog prvenstva za prvaka Bosne i Hercegovine.

Spomenimo da je četvrto mjesto doigravanja zauzeo ŽKK Livno, a treće mjesto ŽKK Busovača. Ova utakmica za treće mjesto završila je rezultatom 52:55 za ŽKK Busovača.

Objava Juniorkama ŽKK Posušje drugo mjesto u završnici doigravanja košarkaškog prvenstva Herceg Bosne pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima