back to top

Kako prepoznati znakove koje ne možete podnijeti?

Prema njihovim riječima, neki horoskopski znaci su toliko različiti da skoro ne postoji šansa da razgovaraju bez netrpeljivosti.

Blizanci i Blizanci
Dva puta po dvije slične ličnosti stalno su na ivici konflikta. Kada imate dva Blizanca, imate dvije moguće situacije – doživotne najbolje prijatelje ili neprijatelje. Kada su Blizanci u pitanju – nema sive zone.

Škorpija i Vodolija
Radi se o dvije potpuno suprotne ličnosti, različitih shvatanja i želja. Ovakav spoj može se češće suočavati sa brojnim poteškoćama u slaganju koje mogu dolaziti do izražaja usljed različitih interesovanja, razmišljanja, stavova, želja i potreba. Vodolije su toliko opuštene, otvorene i hirovite da to izluđuje Škorpije.

Vaga i Ovan
Iako Vage nisu slobodne kao Vodolije, obično bezbrižno imaju „glavu u oblacima“. U njihovom svijetu je sve lijepo i ravnoteža je ključna. Jedini znak sa kojim Vaga može doći u sukob je Ovan. Sukob ličnosti – vatreni znak koji želi da održi mir protiv tvrdoglavog znaka koji je uvijek u pravu je praktično rat svjetskih razmjera.

Lav i Bik
Lav i Bik bi mogli da budu odličan par jer se suprotnosti privlače, ali njima je teško da sklope prijateljstvo. Potreba Lavova da bude lojalan je u suprotnosti sa potrebom Bika da učini sve što može kako bi dobio ono što želi.

Rak i Ribe
I Ribe i Rakovi su veoma osjetljivi tako da je logično da budu dobri prijatelji, ali to nije istina i nije primjenjivo u praksi. Iako su oba znaka emotivna, svoje emocije pokazuju na drugačiji način i nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik.

Ovan i Ovan
Gora kombinacija od dva Blizanca su dva Ovna. Kada su oboje tvrdoglavi u odnosu i ne žele da odsutpe od svojih stavova, to je uvod u kuršluš, prenosi Naj portal.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima