Magistrica kineziologije Sanja Mišura održava fitness treninge u Studentskom centru

MOSTAR
Magistrica kineziologije Sanja Mišura održava fitness treninge u Studentskom centru

,,Zadovoljna sam izborom svoga zanimanja. Sama kineziologija definira se kao znanost o kretanju, istražuje procese vježbanja u sportu te ih primjenjuje na ljudskom organizmu. Na fakultetu sam naučila puno: voditi zdrav život kroz treninge i prehranu, radidi s djecom i starijim osobama'', za treći.ba ističe Sanja Mišura, magistrica kineziologije i fitness trenerica u sklopu Studentskog centra u Mostaru.

,,Trenutno imam nekoliko studentica s kojima radim u Studentskom centru kružne treninge. Zbog pandemije koronavirusa, odaziv je nešto manji nego prošlih godina. No, ja se iskreno nadam da će se situacija smiriti i da će odaziv biti još veći.''

Sanja govori da je jedna od njenih najvećih želja otvaranje vlastitog fitness centra te ističe kako do toga treba još dosta napredovati i usavršavati svoje trenutno znanje.

,,Zadovoljna sam sa svime što trenutno radim i znanjem kojim raspolažem. Iz dana u dan se trudim naučiti što više.''

Mišura dolazi iz Bugojna i od snovne škole trenira rukomet kao i druge sportove koji su joj bili motivacija za daljnji napredak.

Rukomet je za nju način života i velika ljubav koji ju je naučio mnogo čemu te joj je ujedno bio putokaz za Studij kineziologije na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

,,Najveća motivacija mi je unutarnje zadovoljstvo i ispunjenje koje osjetim baveći se sportom'', govori nam Mišura i savjetuje svima da rade na sebi, da budu ustrajni na tome putu i ostvare svoje najdublje želje kroz rad i trud.

Danijela Novaković
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista