Podijeljena mišljenja studenata o društvenoj mreži Tik Tok

aplikacije
Podijeljena mišljenja studenata o društvenoj mreži Tik Tok

Na kampusu Sveučilišta u Mostaru pitali smo studente s različitih smjerova što znaju o društvenoj mreži Tik Tok i koliko često se koriste njome.

„Koristila sam Tik Tok, ali trenutno ga više ne koristim zbog obaveza na fakultetu, aplikacija je jako zanimljiva, ali oduzima mnogo vremena“, rekla je Jelena Kandić, studentica Filozofskog fakulteta.

„Ne koristim Tik Tok, ali sam vidjela kod prijateljica i stvarno mi se dopalo, ali zbog rokova trenutno nemam vremena i ne želim se zamarati društvenim mrežama“, navodi Gabrijela Bošnjak, studentica Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti.

„Ja koristim Tik Tok i mogu se pohvaliti da sam jako popularan i uspješan. Imam jako puno pregleda na videozapisima i osvježavam profil iz dana u dan“, ističe David Boto, student Pravnog fakulteta.

„Ne koristim aplikaciju jer mi se uopće ne sviđa, mislim da je to više za mlađu populaciju i da je njima puno zanimljivije“, rekao je Ante Jurić-Kaćunić, student Ekonomskog fakulteta.

„Volim gledati videozapise na Tik Toku, jer su mi jako smiješni i zanimljivi, ali ne provodim puno vremena općenito na mobitelu, jer nemam vremena zbog fakulteta“, istaknula je Paula Jukić, studentica Građevinskog fakulteta.

„Nemam vremena za takve stvari, ali u slobodno vrijeme par minuta potrošim na Tik Toku. Ne mogu usporediti Tik Tok s drugim društvenim mrežama, jer mislim da je Instagram zasigurno prvi na toj ljestvici“, izjavila je Ivana Čujić, studentica Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike.

„Ne koristim Tik Tok, ali sam čuo od prijatelja za tu društvenu mrežu i primjetio sam da je postala jako popularna. Najviše vremena provodim na Instagramu“, navodi Mihovil Milas, student Pravnog fakulteta.

„Čula sam za tu aplikaciju, ali iskreno nije mi se baš dojmila. Najviše vremena provodim na instagramu i facebooku“, rekla je Petra Krešić, studentica Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike.

„Koristim Tik Tok i uživam u toj društvenoj mreži. Jako mi se sviđa i često objavljujem videozapise“, ističe Darko Antunović, student Filozofskog fakulteta.

Stjepan Nižić / Matej Martinović

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista